Cum sa devii bogat in 2024?

Cred ca ati vazut sute de articole care te invata cum sa devii bogat si poate ca unii au fost reticenti, altii s-au entuziasmat imediat. trecand peste faptul ca a fi bogat poate insemna multe lucruri, nu neaparat a avea mai multi bani decat altii, sa vedem daca e posibil asa ceva si ce trebuie sa faci pentru a ajunge sa ai o avere impresionanta ( pentru unii, altii chiar nu sunt interesati de asa ceva! ). Daca vrei sa vezi ce spun americanii, vezi ce spune Ramit Sethi pe Netflix. Nu stiu daca se aplica invataurile lui si in Romania ( pentru ca inca nu am vazut serialul !), dar stiu eu cateva chestii care te vor face cu adevarat bogat in scurt timp.

Cum sa devii bogat in 2024?

Daca ai citit primele randuri, probabil ca esti 99% convinsa ca vreau sa te amagesc, ca bat campii. Hai sa definim mai intai ce inseamna sa fii bogat in 2024, pentru unii poate insemna sa castige 1000 de uro pe luna, pentru altii sa aiba un milion la banca, masina scumpa, o casa de vis, etc. Sa va dau un exemplu, cei de la SOLO au facut o aplicatie pentru contabilitatea PFA-urilor mici, au peste 6.000 de abonati care platesc doar 89 de lei pe luna, deci incaseaza peste 100 de mii de euro pe luna, deci peste un milion pe an! Sunt ei bogati sau nu sunt?

In mod cert ca sa devii bogat trebuie sa faci ceva, totul este sa descoperi ce este acel lucru pe care trebuie sa-l faci. Poti sa castigi la LOTO de exemplu, doar ca sansele sunt mici, poate exista ceva ce poti face fara sa te bazezi pe noroc ( desi fara el, nimic nu merge! ). Primul pas este sa vezi cat cheltui pe luna, pe ce arunci banii si evident sa castigi mai bine. In mod cert daca ai salariul minim pe economie nu o sa ajungi departe, deci de aici ar trebui sa incepi.

Te poti angaja cu 2000 de euro pe luna, cheltui doar jumatate si restul il economisesti. Asta iti va aduce 12.000 de euro pe an, in 10 ani vei avea 120.000 si poti zice ca ai facut primul pas ca sa devii bogat. Sau poti sa incepi o afacere, de obicei una scalabila. iar prin afacere poti intelege orice, de la scris ca mine articole, ce pot fi monetizate prin diverse metode ( de la AdSense si pana la publicitate pe propriul site! ) si pana la facut covrigi. Aici posibilitatile sunt infinite, tot ce iti trebuie este o viziune si perseverenta.

Ca sa faci ceva in viata trebuie sa inveti! Iar asta nu inseamna neaparat sa mergi la facultate ( desi e si asta o idee ), ci sa stii sa faci ceva nu bine, ci foarte bine. de ce sa nu faci seminee, sunt la mare cautare in zilele astea cand pretul energiei este in crestere. Sa-ti spun un secret: la semineu nu mergi doar cand il construiesti, mai trebuie facuta si menteenanta, curatat cosul, etc. Iar asta e doar o idee, poti face orice. deci sa tragem prima concluzie: fa un calcul la cat castigi si analizeaza pe ce cheltui castigul. Vezi daca poti economisi, iar daca nu poti, inseamna ca trebuie urgent sa-ti maresti veniturile. Despre asta vom discuta in „lectia” viitoare!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *