Cine este Faiar Silviu

Teoretic Faiar Silviu este un vlogger nu prea mare de la noi, pentru a altfel ar fi scris si Zoso despre el mai mult de doua articole. Numele real al omului este Silviu Istrate, cred ca mai are un canal [ osul de gunoi sau asa ceva ]. Il gasim si pe twitch, unde are deja peste 85.000 de urmaritori. Nu e rau deloc, pentru contentul pe care-l face. Eu zic ca sta mai bine pe YouTube, unde are peste 120.000 de urmaritori, adica este si el in felul sau un influencer. Da, recunosc ca multe postari sunt despre alti editori din astia video, dar daca asta se cauta, despre asta se discuta, e sa postezi?

Cine este Faiar Silviu

Am inteles ca Faiar Silviu a strans si bani anul asta pentru refugiatii din Ucraina, ceea ce nu e deloc rau, cand altii nu fac decat sa spuna cat de greu le este acestor oameni. Posibil ca are si o iubita, despre varsta lui inca nu am aflat nimic, mai exact nu prea gasesti in acest moment prea multe informatii despre el. Dar promitem ca o sa ne documentam si in al doilea articol vom veni cu date concrete [ poate le da chiar el, ca sigur o sa treaca pe aici! ]. Cineva voia sa stie si zodia, asta ar fi simplu daca am sti data nasterii.

Reactionez la ultimul clip: despre George Buhnici – pai ce sa zic, a fost si el in ton cu lumea care are ceva cu Georgica, adica le zice pe bune. Mai bine comentam despre Chifoi, era mai interesant. Omul asta face bani frumosi, nu asa marunti ca altii, dar ce e drept, munceste pentru asta. Acum am fost evaziv, nu stitidespre cine am zis: Faiar Silviu, George Buhnici, sau Cristian Chifoi?

Gata, am mai facut un articol despre vedetele de la noi, de fapt despre trei si am amintit-o si pe a patra. Silviu Istrate aka Faiar, daa treci pe aici da si pentru noi ceva date, sa le trecem in articol, e pacat sa vina lumea pe aici sa le aute si sa nu le gaseasca. Poate facem un interviu, ce zici?

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *