Ce varsta are Dana Budeanu

N-ai sa crezi cat de exacte sunt informatiile de pe net, daca vrei sa afli cati ani are Dana Budeanu o sa afli ca are 16. O fi existand cineva cu numele asta si probabil ca informatia este exacta, doar ca nu pe asta o cautai tu, nu-i asa? Dar ce varsta are vedeta de la verdict? Anul asta are 41, probabil ca mai interesant ar fi sa stii data nasterii, ca sa poti calcula singur atunci cand o sa vrei sa afli iar varsta reala a vedetei. Deci Dana Budeanu s-a nascut pe 22 iulie 1979, cam pe vremea cand eu deja mergeam de ceva ani la scoala. Mai tanara, mai talentata si evident mai cautata decat mine.

Ce varsta are Dana Budeanu?

Acum ca stii data nasterii, poti calcula si tu cati ani are Dana Budeanu, indifrent de momentul ales de tine pentru a afla raspunsul la intrebare. Prin urmare Danuta este rac, poate de aia mai da ea inapoi cateodata. De exemplu la rubrica casatorii sta bine: a fost maritata cu Radu Budeanu, care i-a si daruit doi copii minunati. Acum stii si cati copii are si cu cine i-a zamislit. De ce nu a mers mariajul lor? Pai ai vazut ce caracter are, nu te asteptai sa stea cineva prea mult cu ea – omul a rezistat opt ani!

In poza o vedeti pe Dana Budeanu alaturi de alta vedeta a Romaniei, Elena Udrea. Sa nu ma intrebati cati ani are blonda lui Base, nu de alta dar asta nu este articolul dedicat celei ce a fugit in Costa Rica, ci fostei prezentatoare a unei emisiuni obscure la Pro TV. De fosta sotie a lui Cocos ne vom ocupa intr-un articol viitor. O sa luam la bani maruniti fiecare vedeta, ca sa justificam oarecum acesata rubrica inaugurata azi cu fata sotilor Gutila.

Cine sunt Adrian Guțilă si, Lucreția Guțilă? Parintii Danei Budeanu, evident. Cati bani au facut acestia si cum a ajuns fata lor sa studieze prin tari straine, o sa aflam deasemenea intr0un articol viitor. Nu trebuie insa sa fiti mirati ca majoritatea vedetelor au o viata controversata, pentru ca asa este in orice democratie care abia a luat nastere. Mai intai avem legea junglei, apoi vine legea firii si la final cea facuta de oameni sa le slujeasca si lor. Niciodata invers, asa a fost si la aia care au inventat apa calda, deci nu o sa fie la noi altfel, nu e firesc. Asta a fost primul nostru verdict cu vedete, urmeaza si altele, tineti aproape!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *