Alina Tisha Ceusan

Fata asta pe numele ei Alina Tisha – Ceusan este o mare influencerita, chiar daca cuvantul nu este inca atestat in DEX. Alina a inceput munca pe internet din 2012, ceea ce hai sa fim seriosi, e o realizare – pe vremea aceea cine isi facea site, Instagram abia se lansase in 2010, Nu stiu unde eram eu prin 2006 cand FaceBook a fost lansat public, desi aici chiar nu conta anul de inscriere, puteai fi dat afara la fel cum a patit si Trump. Contul ei de socializare va atinge in curand un milion de urmaritori, ceea ce nu e putin, nu-i asa? Dar sa vedem ce putem aduaga despre Alina Ceusan, casatorita Tisha.

Alina Tisha Ceusan

Alina Ceusan s-a casatorit cu Raul Tisa si astfel numele ei s-a mai lungit putin si a capatat ceva rezonanta. Nunta a avut loc unde altundeva decat la un castel, asa cum ii sade bine unei printese – Castelul Banffy. Sa nu credeti ca e usor sa devii influencer, Alina a terminat Facultatea de Comunicare si PR la Cluj, acum se explica unde a capatat ea aceste abilitati speciale de a cuceri publicul. Blonda, frumoasa si martitata – cele trei ingrediente care te pot aduce pe culmile succesului in mediul online.

Nu sta rau nici pe FaceBook, are deja 338 de mii de urmaritori, deci e super ok. Acum ca sunt o gramada de invidiosi care o ataca pe blogurile lor, asta e viata: n-ai ce-i face. Acum Alina Ceusan este si mamica, deci o fiinta implinita. Problema este ca are un baietel frumusel, ceea ce face ca varianta influencer sa fie pusa sub semnul intrebarii. A, poate are omul talent si devine un fel de Selly sau de ce nu Abi Talent – ca aici chiar e nevoie de noi valori, care sa intregeasca corola de staruri si starlete.

Nasa micutului fiu al Alinei Ceusan este nimeni alta decat vedeta incontestabila a momentului: Carmen Grebenișan. Cum cine mai e si asta? Pai e vedeta pe Instagram, of – cate detalii ar mai trebui sa va dam noi mura in gura? Va avea si ea in curand 700 de mii de urmaritori, ceea ce o face din start vedeta [ sau nu? ]. Cine se aseamana se aduna, asta este clar. Vedeta la vedeta trage si blogger la blogger.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *