Cine este Edi Brandabura

Tu ai auzit de Edi Brandabura sau de canalul sau de Social Media? Probabil ca da, altfel nu ajungeai aici unde o sa-l luam la bani marunti pe acest youtuber de care sunt toti interesati. Daca ma gandesc ca tanarul este din Sfântu Gheorghe, cu atat mai mare mi se pare succesul sau. Inca nu l-a ajuns din urma ca celebritate pe vecinul sau din Miercurea Ciuc, Pavel Bartos, dar mai are putin si cine stie ce noutati vedem pe la Pro TV anul asta. Cand te gandesti ca totul a plecat de la un clip care s-a viralizat, parca iti vine si tie sa te apuci de treaba, mai ales ca altceva nu ai de facut stand in casa, nu-i asa?

Cine este Edi Brandabura

Nu stiu daca Edi Brandabura poate fi numit deja influencer, insa cu sigurata are mari sanse sa ajunga. Teoretic a implinit varsta de 20 de ani, sau ma rog, o va implini in curand. Nu am gasit datele sale personale pe un site credibil, asa ca mergem pe aproximatii. Cert este ca prin 2017 avea 18 ani si era cel mai tanar actor din tara. Pe vremea aia era elev inca la ”Mihai Viteazul”. Au trecut anii de atunci si azi este daca putem spune asa: celebru.

A facut parte – sau poate mai face – din trupa ”Ego” – cu care a participat la Cluj Napoca la un festival de teatru, unde a castigat premiul pentru cel mai bun actor. A castigat si trupa pentru cea mai buna piesa, asa ca oarecum s-au meritat reciproc. Stiu ca deja multi cauta pagina sa pe Wikipedia, totusi nu cred ca oricine ajunge asa de repede la capitolul notabilitate pentru a avea si o pagina speciala dedicata. Nu zic ca altii care nu merita sunt deja prezenti acolo, asa ca poate daca stii mai multe despre el ai putea fi chiar tu creatorul acelei pagini. Incearca sa-i iei insa mai intai un interviu, ca altfel nu cred ca o sa iasa cum trebuie.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *