Dan Frînculescu luat la bani marunti

Dan Frînculescu este un exemplu pentru cei care au talent si vor sa faca orice ca sa ajunga in top. Culmea este ca daca te gandesti la domeniul sau principal de activitate ar fi trebuit sa gasesti despre el tone de informatii, dar nu e chiar asa. Dovada ca omul e usor de gasit daca stii despre el si neinteresant pentru publicatiile mari. Noroc ca l-am luat noi la bani marunti si o sa va zicem despre el si laptele ala despre care se zice in proverbele romanesti. Asa ne facem si noi target-ul la orele de program, sa nu se spuna ca luam banii pe degeaba la munca.

Dan Frînculescu luat la bani marunti

Dan Frînculescu va implini in curand 40 de ani, o varsta la care eu am inceput a nu stiu cata ora de la zero o afacere. Bine, toate se invarteau mai in aceiasi zona, adica copywriter, ceea ce face si Dan de altfel. Daca tot am inceput ziua cu biografia lui Edi Brandabura, zic eu sa mergem pe aceiasi linie si sa continuam cu o alta vedeta nationala. Recunosc ca eu am auzit de el la iUmor, adica l-am cunoscut ca mare comediant, dar putini  stiu ca Dan Frînculescu este de fapt om de PR. Nu ati fi crezut asta daca nu va spuneam eu, asa-i?

Daca ar fi sa-l crezi pe cuvant pe Dan Frînculescu, munca asta de comediant sau cum ii mai zice la noi stend-up, ca pe romaneste nu exista termen, ei bine munca asta aduce satisfactii financiare chiar si in perioada de inceput. Asa zice el, ca-i talentat. Eu zic ca si daca ai talent si nu ai noroc, merge greu. Uite eu fac glume zilnic la micul dejun si nu rade nimeni! Iti dai seama ca astia sunt familia mea, care macar din complezenta si tot ar trebui sa rada.

Dan Frînculescu se prezina singur ca fiind freelancer, adica fara job sau pierde vara – acum e iarna, deci precis are de munca. Eu il apreciez insa pentru ce i-a zis lui Cleloo la iUmor, Tot de la el am aflat ca Bendeac a scris o carte, ceea ce nu e rau pentru un actor fara serviciu. In rest ce sa va zic? Omul poate fi gasit destul de usor, macar pe Instagram, sau pe alte retele de Social Meida.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *