Mihai Bobonete si sotia

Prima intrebare: cate kilograme are Mihai Bobonete, dar sotia sa Catalina? Despre Bobita din Las Fierbinti stim ca are in jur de 110 Kg, adica peste nu va ganditi la mai putine. Sotia sa insa nu mai are cate avea acum ceva ani, a slabit enorm asa cum se vede si in poze. Probabil ca initial s-au luat la intrecere, dar pe urma sotia a descoperit ca nu e chiar ok asa. In schimb Mihai Bobonete a avut si 70 de kilograme, ceea ce evident v-ar putea duce cu gandul la copilarie, undeva prin clasa a sasea. Ma mir cum incape Mihaita in Fordul Mustang pe care-l are.

Mihai Bobonete si sotia

Mihai Bobonete s-a casatorit cu sotia sa Catalina in 2003, va dati seama ca au trecut de atunci 17 ani. Intre timp au reusit si performanta de a avea doi copii, un baiat si o fetita. Baiatul Octavian are 10 ani iar fetita Maria a implinit 6 anisori. Sotia sa este absolventa de facultate, dar ca meseria a ales cariera de make-up artist. A, ma intrebati ce facultate a absolvit Catalina Bobonete? Psihologie, nu v-ati gandit la asta initial? Ca ai nevoie de ceva studi din spectrul asta, ca sa stai alaturi de Mihai.

Cati ani are sotia lui Mihai Bobonete? Pai probabil ca deja are 38 de ani, iar Bobita a trecut de 40. N-ai zice la cum arata, nu-i asa? Bine, sotia arata bine, Bobonete asa si asa, adica rau. De ce nu vrea sa slabeasca si el nu stiu, probabil ca sa nu-si strice personajul. Stai sa-l vad pe la 55 – 60 de ani, sa vedem daca mai are puterea sa glumeasca pe tema asta. Banii vin si trec, kilogramele insa isi lasa amprenta pe sanatate. Bine, cine vrobeste: eu care am 102 kilograme! Dar o sa ma caute olteanul [ nascut la Craiova in 1980 ] peste cativa ani, pentru ca fie sotia isi va da seama ca ea arata ca o diva, fie o sa-si dea el seama ca sanatatea e mai importanta decat portia de cartofi prajiti.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *