Cătălin Moroșanu in Republica Dominicană

Lui Cătălin Moroșanu ii plac deplasarile, asa se face ca la 18 ani a plecat de acasa sa se faca bodyguard, a mai fost plecat la Ferma de la Pro TV, iar acum a mers in Republica Dominicana sa participe la Survivor 2021 prezentat de Kanal D. Om important, ce mai. Numai ca nu-i tace gura, acum am aflat ca s-a luat de Culiță Sterp, flacaul ala de canta Ivanko impreuna cu Ana Lesko. Acum ma gandesc ca i-o fi ramas lui ceva pe suflet de la Ferma, ceva nu i-o fi placut la Anna si acum se razbuna pe Sterp. Mie melodia nu mi-a placut ca avea un amestec de italiana cu rusa, care evident ca nu se pupa.

Cătălin Moroșanu in Republica Dominicană

Cătălin Moroșanu a crescut in padure, intr-un canton silvic, asa ca pentru el in Republica Dominicana e ca acasa am putea zice. Mi-a placut declarartia lui: de la mama am mostenit vointa, de la tata inteligenta – emotionala – iar de la matusa Tamara averea. Gurile rele spun ca daca nu era inscris la Faimosi nici nu mergea la Survivor 2021, mai ales ca licenta emisiunii e luata de la Turci. Am facut o aroganta, evident. Cătălin Moroșanu era deja faimos si pana sa mearga in Republica Dominicana. Nu stiu de ce a doua echipa nu se numeste „anonimii”, ca daca era asa la Razboinici trebuia sa fie Cătălin.

Pacat ca nu ma uit mai des la Kanal D, pentru ca e canal turcesc probabil, acum ati prins si ideea cu concursul si licenta sa. Emisiunea este un fel de Exatlon, doar ca este tot model turcesc, nu american [ originalul ]. Ma gandesc ca pana la urma Unic Supraviețuitor va fi evident Cătălin Moroșanu, ca doar e campion la asa ceva, ar fi culmea sa-i sufle titlul un Razboinic. Teoretic concursul este mai dur decat Ferma, concurentii sunt parasiti in mijlocul naturii cu un minim de echipament si mancare, iar ei trebuie sa-si castige Premiul nu e asa de mare ca la americani, e doar 250.000 de lei – adica mai putin de 50.000 de euro. Nu-s rai nici astia zic eu, asa ca unul din cei 24 de concurenti care va ajunge in finala si va fi ales castigator de Consiliul tribal, va pleca acasa mai bogat.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *