Cati ani are Bogdan Teches?

Bogdan Teches s-a nascut pe 8 februarie 2000, asa ar rezulta din calculele noastre, desi daca ne uitam la cum a ras de cei de la Bucuresteni.info pe YouTube, eu nu m-as risca sa dau data asta ca fiind exacta. Adica anul asta a implinit 21 de ani, ne mai pricepem si noi la putina matematica, desi facem aici bani marunti. Noi ii uram cu intarziere „La multi ani!”, sau ma rog in avans, ca si la anul o sa fie ziua lui, apoi la alt an si tot asa, inca multi ani de acum inainte. Calcam si noi pe urmele bucurestenilor si scriem despre Bogdan, pentru ca trebuia sa avem si articolul cu numarul 40 si nu aveam subiect clar despre ce sau cine sa scriem.

Cati ani are Bogdan Teches?

Daca am raspuns la intrebarea: pe ce data s-a nascut Bogdan Teches, am putea trece la alt capitol, cum ar fi cati ani are Diana Sosoaca. Doar ca nimeni nu vrea sa stie de Diana si toti sunt curiosi de varsta lui Teches. Cum sunt slabe sanse sa ajunga candva Bogdan pe aici, nu mai zic de fanii lui, care nu au cum sa dea de noi, suntem siguri ca de noi nu o sa apuce sa rada nimeni. Pentru ca doar noi luam lumea la bani marunti, ar fi culmea sa ajungem noi subiect pe internet. N’are cum dom’ne. Acestea fiind zise incheiem articolul si trecem la urmatorul – pe care-l vom scrie sub asta, ca sa iasa numarul de cuvinte la numaratoare.

Ar fi trebuit sa scriem despre Bogdan Teches, doar ca nu urmarim canalul sau si deci nu prea avem subiecte de abordat. Ne-am uitat si pe contul de Instagram, super tare! Am fi putut sa spunem ca s-a nascut la Toplita, dar iarasi cadeam in derizoriu. Pai cine nu stie unde s-a nascut Bogdan? In orasul cu o suprafata de 338,3 km², fata de numai 228 km² cat are Bucurestiul [ asta ca sa le dam peste nas bucurestenilor! ]. Bine, din 265 de orase, cea mai mare suprafata o are insa orasul Broşteni, din judetul Suceava. Da mai, ai citit bine, oraselul asta cu 5506 locuitori si o densitate de 13 locuitori pe Km² are o suprafata impresionanta de 594 km². Ca sa vezi unde s-a nascut Teches asta, n-ai fi zis daca nu va spuneam noi, nu-i asa?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *