Diana Iovanovici-Șoșoacă dă FaceBook în judecată

Diana Iovanovici-Șoșoacă da FaceBook in judecata pentru ca i-ar fi blocat dreptul de a posta [ credem noi ca pe o perioada de timp! ], asa cum se obisnuieste destul de des in ultimul timp cu multe conturi personale [ sau chiar pagini ]. Ma indoiesc ca senatoarea chiar sitie cu ce se mananca Social Media, asa ca citam si noi pe surse ce se spune prin targ. Eu zic ca mai bine s-ar chinui sa desfiinteze cele 398 de conturi cu numele ei, de nici nu mai stii care este cel real. Mai hilar mi s-a parut ca s-a comparat cu Donald Trump, in ideea ca si lui i-au blocat conturile pe site-urile de socializare.

Diana Iovanovici-Șoșoacă dă FaceBook în judecată

Pe contul ei nu am vazut nicio chestie noua, sau care sa o supere pe domana, pur si simplu chiar ea spune ca i-a zis nu stiu ce unei persoane, probabil aceea ca reclamat-o si uite ca algoritmul FaceBook a decis ca i-ar sta mai bine o vreme fara sa mai posteze. Mi-ar place sa citesc – sau ma rog, sa scriu despre procesul doamnei Sosoaca cu FaceBook-ul, nu de alta dar chiar mi-ar face placere sa o vad ca si castiga. Doar ca pe doamna o deranjeaza ca ea e politician, adica cu doua perechi de mai stiu eu ce, ca ei nu i se poate suspenda nimic. Noua astora de rand, ni se poate face orice. Ca ea apara poporul, da cere drepturi pentru politicieni. Pai cum sa nu!

Am mai vazut-o cum se agita sa intre in nu stiu ce cladire, ca ea e asa si pe dincolo, ca o sa-i arate ea ce ii face politistului sau jandarmului, etc. Da, cam asta e doamna Sosoaca, de unde nu e nici FaceBook nu cere. Multe nu ar mai fi de adaugat, inca o actiune marca sosoaca, nimic mai mult.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *