Răzvan Bălănescu – avere

Vad ca lumea ar vrea sa stie care e avera lui Răzvan Bălănescu, o castiga la bursa, o face bani din YouTube sau din firma lui. Asa e romanul, curios din fire, vrea sa stie cat castiga altii. In unul din clipurile sale zice ca a dat la stat pe o luna cam 30.000 de lei, adica 6.000 de euro. Asta ar insemna ca el castiga cel putin tot atata, deci aproximativ 72.000 de euro pe an! Mult pentru unii, teoretic isi permite cam orice. Daca tii cont ca are 7200+ membri la una din academiile lui [ sunt la moda in zilele astea! ], as zice ca e mult peste Chifoi.

Răzvan Bălănescu – avere

Fa si tu o socoteala, daca la firma lui Răzvan Bălănescu99VEHICLES MEDIA SRL – are in 2021 un profit net de 829.511 lei – 166.000 de euro! – ii merge bine, nu-i asa? Apreciez ca are 3 angajati, nu-s multi, insa tineti cont ca unii [ nu dau nume ], au zero sau maxim 1 angajat! A demarat pe 11 ian. 2020 pe noul sau canal, dupa ce a avut succes pe 99vehicles, unde are deja 378 K de abonați, dar unde deja vizionarile au sazut mult, la sub 20 K pe videoclip. Nici contul Răzvan Bălănescu nu trece azi de 20 K, dar oricum sunt suficiente vizionari ca sa nu se planga.

Canalul 99vehicles a debutat pe 2 apr. 2018, face in curand 5 ani, eu zic ca i-a mers nu bine, ci foarte bine. Averea sa a cresccut rapid, sa dai la stat 6 mii de euro lunar nu e pentru toti la fel de usor, nu mai zic sa faci banii astia. Acum filmeaza dintr-o tara calda, isi permite. Uite asa in loc sa-l critic, de data asta il laud, ca nu vorbim de contentul sau aici, vorbim de averea lui Răzvan Bălănescu. Are unul sau doua apartamente in Bucuresti, le da cu chirie. Venitul sau ii permite sa ia unul in fiecare an, asa ca de ce nu?

Corectie: Academia de trading are doar 660 de membri platitori – VIP cum zic ei – aia 7200 sunt la gratis, moccangeala, sau pe degeaba. Nu stiu cine le-a facut site-ul, e neterminat, nu am aflat cat ma costa sa devin VIP, multe pagini din cele 3 sunt un mare #, dar nu e vina lui. Răzvan Bălănescu e youtuber, nu webmaster! Mi-a placut site-ul de pe teachable.com, poza spune CONTENT PREMIUM FINANCE si are fix 4 cursuri, cel mai scump e ala de 60,90 USD, restul de trei sunt la 29 USD. Dupa titluri as zice ca sunt scumpe si ca te sapa doar de cautat informatia pe net.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *