Cati bani a facut Răzvan Bălănescu pe bursa

Cati bani a facut Răzvan Bălănescu pe bursa, dezvaluiri in premiera! Iti dai seama ca am spus asta in gluma, omul – adica omul ne spune regulat cat castiga, ca sa se oftice invidiosi sau sa se apuce de investit doritorii de bani mocca. Daca ar fi dat procente ar fi fost mai ok, asa degeaba ne spune ca are el 100.000 in portofoliu, depinde cat ai investit si ce a ramas la final de an. Putini au prins insa spilul, omul ma pune un link, mai face cateva vizualizari – de exemplu la clipul asta are deja 7 K in 24 de ore, o sa mai faca inca pe atat intr-un an, se aduna nu se scade, asta e secretul.

Cati bani a facut Răzvan Bălănescu pe bursa

Ce apreciez eu la Răzvan Bălănescu este ca munceste mult, sa faci clipuri pe mai multe canale nu e chiar usor, la fel cum nu-mi este mie usor sa scriu pe ele 100 de site-uri din portofoliu. Pacat ca deja titlurile nu mai sunt asa de bune pe 99Vehicles, ajungand la maxim 20K vizualizari. Stai asa, nu spun ca e putin, multi ar fi multumiti cu jumatate din ele, zic doar ca la 372 K abonati, e foarte putin, sub mediocru.

Da, o sa ziceti ca am eu ceva cu Răzvan Bălănescu, dar hai sa ne uitam la un video de acum patru ani – ce idee geniala a avut omul asta, nu-i asa? Are 813 K vizualizari la clipul cu „Cele mai fiabile masini„, iar azi vorbeste despre motivul pentru care unii schimba antigelul iarna. Treaba lor de ce il schimba, el are durata de viata si culmea, nu trebuie schimbat decat atunci cand zice producatorul – sau ma rog, cand il mai pierzi pe drum.

Asadar o face Răzvan Bălănescu pe bursa o gramada de bani, dar mai multi face pe YouTube, iar faptul a nu vinde eBook-uri cum fac altii e un plus pentru care eu il apreiez. A, ca nu sunt de acord cu 99% din ce zice el, e alta poveste. Exemplu: ce masina iti permiti in functie de salariu? Zice Razvanel a la 2000 de le pe luna mergi cu bicicleta, desi am vazut biciclete care costa noi cat o masina second hand, nu mai zic de trotinete ( sic! ), iar asta se bate cap in cap cu ce le spune celor ce-l asculta pe canalul sau de investitii. Adica aii pe 99 le spune a la 3000 de lei pe luna nu prea ai de unde sa faci economii, iar pe investitorul ghidus ca faci bani cu galeata daca stii in ce sa investesti din aia 3000 de lei pe luna. Pacat, e in picaj bălănel, desi e bine intentionat [ pentru a daca el vrea sa faca bani, asta vrem de fapt cu totii, nu-i asa? ].

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *