Bani online rapid in 2023

Am tot scris despre Cristian Chifoi si metodele sale de a face bani online rapid, visul oricarui roman in 2023 [ adica la anu’, ca acum mai avem doua luni din acest an! ]. Omul a prins nisa asta si o tot invarte pe canalul sau de YouTube, desi numarul de vizionari scade de la o zi la alta. Apreciez ca a crescut nivelul editarii video, cum altfel daca vrei sa fai bani din asta, nu-i asa? Unde vad eu un pericol la analul sau? Pai la 163 K abonati ai cam 10 – 20 k vizionari, mai exact abonatii astia s-au prins a bate campii, nu mai pun botul la ce scrie in titlu, cum faceau pana acum.

Bani online rapid in 2023

Alt tip care ma bombardeaza cu idei despre cum sa faci bani online rapid este Andrei Antoniu, omul asta trimite minim trei email-uri pe zi, o vedeta in ascensiune in medul online, care cred eu ca a studiat retetele lui Chifoi, doar ca are 1% din urmaritorii lui Cristian. Ma uit si la canalul lui Jimmy Hex, asta a postat ieri si are deja 250 K vizualizari, faceti si voi socoteala cati bani a facut el cu ultimul clip. In timpul asta Chifoi ne invata sa investim in crypto, ca aici e malaiul ala mult visat de toti. 

Nu pot sa neg faptul ca eu fac bani online, in modul traditional, adica scriu si lumea citeste, Google plateste. Cel mai citit articol al meu pe acest site din vara si pana acum a trecut de 4.000 de vzitatori unici, adica foarte putin in comparatie cu un clip pe YouTube. Incepand din aprilie anul viitor, adica 2023 – voi da drumul si eu un canal pe tema fotovoltaicelor, pentru ca voi investi in asa ceva, deci o sa am material la prima mana.

Revenind la clipul lui Cristian Chifoi si banii astia facuti rapid in online, dupa ce mi-am irosit 5 minute sa-l vad pe repede inainte pana la capat, am descoperit ca de fapt nu e-a spus nimic. Mai omule, nimic, nada, zero informatie utila. Iar oameni desi stiu ca e bear market, iar aici nu ma pot abtine – de ce urs si taur, in piata financiara? Ideea pare a veni de prin 1712 – va dati seama de cand se gandeau americanii la pietele financiare?

Asadar ce sunt bear market si bull market? Ursul si taurul, doua modalitati de a face bani: cumperi si speri sa creasca sau cumperi cand pretul e mic, iar la o crestere ulterioara vinzi in profit. Asta in ideea ca piata e ciclica, dupa o cadere ar trebui sa urmeze o crestere, Nu zi ca teoria nu e ok, e prea studiata ca sa nu fie ceva adevar in ea. Uite eu abia astept sa vad e se va intampla lu gazul si curentul de la noi, or sa mai fie ieftine candva? Am vazut ca norvegienii ne spun deja ca daca nu mai fa rusii profit la gaze, or sa faca ei – noi doar o sa platim mai mult.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *