Cine este Iulia Mîzgan

Ma gandeam ca Iulia Mîzgan a scapat de lupa noastra, deci trebuie si ea luata la bani marunti, nu de alta, dar ar fi pacat sa o scapam pe iubita lui Tudor Chirila din vedere. Nici nu stie lulea ce face fata asta pentru bani, nu-i asa? Juratul de la Vocea Romaniei este impreuna cu Iulia de ceva vreme, mai exact din 2012. Anul acesta au serbat deci 10 ani de convietuire in comun, nascuta in Ardeal, azi bucuresteanca get beget . Sa va explic putin etimologia cuvantului scris cu italice: vine din limba turca – cet-beced. Sa trecem insa la subiect, ca e mai bine.

Cine este Iulia Mîzgan

Cand am citit titlul unei publicatii mai mari decat a noastra, am zis ca trebuie neaparat sa stiu ce a facut Iulia Mîzgan pentru bani, cand ce sa vezi? Iubita lui Tudor Chirila a deschis o afacere, ca si cand asta nu e ceva banal, o fac mii de romani an de an. Zic, stai sa mai citesc, poate imi scapa ceva. Se pare ca e vorba de o afacere cu jucarii, deschisa inca din 2017, dar lovitura a fost data abia anul trecut, cand a ajuns la o cifra de afaceri de 350 de mii de lei, adica aproximativ 30.000 de lei pe luna, sau nici sase mii de euro daca faci conversia in moneda europeana.

Adica astia de la vBizz.ro se mira ca Iulia Mîzgan are o afacere in care venitul, atentie – nu profitul, este la nivelul unui salariu obisnuit dintr-o tara europeana? Nu mai zic ca la noi unii au pensii mai mari decat venitul Iuliei! Iar eu redeam ca am pus mana pe o stire de nu s-a mai vazut – auzit pe internetul romanesc.  Parca mai informati erau baietii de la Buuresti.info.ro, desi nici de la ei nu am reusit sa aflu ce varsta are Iulia Mîzgan, nici pe portalul Actori.info – bine, ea nu este actrita, desi lucra candva la radio. Are pe undeva la 34 de ani dupa calculele noastre, asa cum in curand Tudor Chirila va face 50 de ani.

Biografia Iuliei Mîzgan este o pagina alba pentru multi, se stie ca a reusit sa aduca pe lune doi copii cu Tudor Chirila, doi baieti logofeti. In rest pauza totala, stiu ei un secret prin care tin paparazzi la distanta? Uite, la colegul Maruta e mai ok, o prezinta pe nevasta-sa la Pro TV de trei ori pe emisiune. In schimb Tudor Chirila tace mucles, alt cuvant imprumutat de data asta din limba romani. Se stie ca Iulia Mîzgan este mai tanara decat sotul ei cu 13 ani, dar pana la urma ei doi sunt sau nu casatoriti? Alta intrebare de pe buzele tuturor, pentru ca mereu e prezentata drept iubita [ am mai vazut asta la Dan Bittman  ], deci e posibil a ei doi sa fie de fapt in concubinaj. Asta desi se zvonea prin 2015 ca Iulia Mîzgan si Tudor Chirila s-au casatorit, dar de ce nu si-a schimbat numele?

Intrebari fara raspuns legate de Iulia Mîzgan, noi mai studiem si revenim cu siguranta cu un nou articol, la fel de nefolositor ca si acesta [ probabil! ].  Macar am lamurit doua chestii: ca get beget provine din limba turca si mucles din romani. Ei bine asta nu puteati afla ni macar pe wikipedia, deci macar atat am facut si noi pentru cei peste 2000 de cititori zilnici ai site-ului nostru.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *