Dana Budeanu revine la Antena 3

Multa lume este atenta la e mai spune Dana Budeanu, iar ea revine la Antena 3 – am aflat si eu privind postul TV dupa modificarea grilei de programe de la DiGi. Fata asta le stie pe toate, asa a nu e de mirare a luna trecuta au fost peste 17.000 de persoane care au venit la noi pe site sa afle detalii despre fosta sotie a jurnalistului Radu Ioan Budeanu. Putini stiu insa ca familia Budeanu are legaturi cu TVR-ul de multi ani, mama fondatorului Click este o fosta producatoare de emisiuni iar taticul lui inca de prin anii 70 lucra la TVR. Asadar fosta nora a stiut unde sa mearga la fix.

Dana Budeanu revine la Antena 3

Colaborarea Danei Budeanu cu PRO TV nu a mers prea bine, a incercat ea online pe YouTube, dar tot la TV ii sta mai bine. Daca despre Radu Ioan Budeanu nu se mai stie nimic, pentru ca nu-i asa, presa scrisa a dat faliment [ oarecum ], fosta sa sotie este in topul atentiei. Ieri ea isi dadea cu parerea despre zvonul lansat la Pro TV despre venirea lui Elon Musk la Castelul Bran, dupa ce chiar si Dragoș Anastasiu sustinea ca vestea e reala [ ca sa vezi cum se minte la televizor un intreg popor! sic! ) ].

Doamna Budeanu este invitata permanent la Antena 3, fiind interlocutorul preferat la ore tarzii ale moderatorului Mihai Gâdea [ va trebui sa-i facem si lui V-ul, biografia si alte cele – pentru curiosi numele de botez este Emanuel  ]. Daca am ajuns la el, sa va mai spunem a este casatorit cu Agatha Kundri Gâdea, avand impreuna o fetita Maisha Karina. Nebanuite mai sunt drumurile omului in Romania anului de gratie 2022.

O sa faca purici Dana Budeanu la Antena 3, sau o sa se mute la Realitata? De ce am amintit postul TV legat de stilista, stirista si comentatoarea noastra? Pentru a fata lui  Adrian Guțilă si a Lucreției Guțilă este in cautare de senzational, iar daca te uiti pe contul ei de Instagram o sa vezi ca am dreptate. Fata asta stie totul, ma mir ca nu e prietena cu cea din America, o stiti voi: Carmen Harra [ o’Harra? ]. Toti stiu la secunda ce se intampla in lume, stiu de ce si cum, numai ce sa facem sa ne fie bine nu stie nimeni. Dana, suntem cu ochii pe tine, o cer cei 17 mii de urmaritori ai subiectului [ si predicatului ], iar acest articol este un pamflet, scris de Mioara la ceas de noiembrie [ 1 ]. 

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *