Ciprian Lospa online de la 17 ani

Am ramas dator cu ceva date despre Ciprian Lospa, de exemplu varsta exata: 24 de ani – asta daca avea 17 ani in 2015 cand scria pe site, iar pe internet zice el ca este de prin 2009. Nascut si crescut in Ialomița [ sa fie Slobozia sau alt oras/sat? ], a scris pe blogul sau din 2014 din cate am vazut pana acum. Adica ar putea avea cu un an in plus fata de ce am gasit eu.Dar ce conteaza un an la varsta lui, nu-i asa? Nu se pune la mine, care am 67 de ani, se pune la el care e in floarea varstei?

Ciprian Lospa online de la 17 ani

Pentru Ciprian Lospa vedeta Loredana Chivu a ramas  o constanta mult timp, o regasesc printre preferintele sale de pe vremea blogului si apoi pe vlog. Poate ca era la moda in anii aia, facea ea ceva si mie mi-a scapat, cu siguranta. Rasfoind ce scria el la inceput descopar ca a avut cel putin doua domenii, pe el vechi nu-l mai caut, ca e irelevant. Prin 2015 a promis ca se lasa de blogging, cedand domeniul avocatului Cristian Paul Lospa, care la randul sau a renuntat la domeniu pentru unul mai scurt putin.

Rasfoind paginile blogului sau am redescoperit colegi de breasla din vremurile alea: Adrian Bolocan, Cnusi sau Perfu – oare ce mai face omul asta? As fi putut numi articolul meu: Adevarul despre Ciprian Lospa, probabil as fi atras mai mult trafic. Ii urez succes in continuare, stau cu ochii pe el si daca lumea vrea sa stie mai multe despre el o sa publicam si alte date: varsta, orientare, inaltime, situatia materiala, totul va fi pus pe tapet pe Bani marunti, sit-ul unde nimic nu sapa de ochiul vigilent al redactiei noastre.

Tu e stii despre indragitul vlogger Ciprian Lospa si gasca lui? Merge la facultate, sau prefera sa-si faca banii pe internet, fara alt efort suplimentar? Sta tot in Ialomita sau s-a mutat in Bucuresti? Nu de alta, dar nu am vazut nimi despre el pe site-ul bucurestenilor, iar asta ma mira, ei de obiei i-au cam luat pe toti bucurestenii la puricat.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *