Cine este Ciprian Lospa

Am tot scris despre influenceri si l-am sarit prin nu stiu ce minune pe Ciprian Lospa, are dupa voce parea mult mai matur decat pustanul din fotografie. Apreciez munca pe care o face, iar cei peste 200.000 de urmaritori arata a o face bine. Ocupa un loc bun pe Soicalblade, pe Romania fiind pe pozitia 1765, dupa Dragos Dado si altii. Discuta despre ce e mai fierbinte pe YouTube, dar in primul rand ajuta lumea sa nu mai fie pacalita pe Social Media, ceea ce evident este un plus. Nu multi s-au gandit la nisa asta, de obicei vand tot felul de chestii are te ajuta sa devii si tu miliardar peste noapte.

Cine este Ciprian Lospa

Recunosc ca nu stiu daca si pe internet Ciprian Lospa este cautat, daca lumea vrea sa stie cati ani are, adica varsta sa – eu zic ca inca nu a implinit 30 de ani, – pe de alta parte este pe YouTube de ani buni, a inceput ca blogger – nu mai are site, sau nu stiu eu noua adresa, castiga intre 500 si 2000 de dolari pe luna din munca sa, ceea e multi si-ar dori. Faeti si voi o socoteala, este pe Social Media din 2015, 22 august si are doar 300 de clipuri incarcate. Poate trece pe aici si ne lasa ceva detalii despre el, cine stie?

Asa cum se vede in poza de mai jos, in 2016 – adica acum sase ani, Ciprian Lospa era inca elev, iar primul vlog mai interesant a fost despre Ilie’s Vlogs, un tip care a venit de peste Prut direct pe YouTube. NU a fost cine stie ce, era de fapt un decupaj din ce postatse de fapt Ilia [ nu de la la scularie! ] si cam atat. Dar l-a dus capul sa puna titlul care atrage priviri: “Adevarul despre Ilie’s Vlogs”, deci cine nu ar vrea sa stie adevarul?

Apoi a gasit drumul catre succes: a vorbit despre Selly, alt pusti de aur al YouTube-ului, apoi cariera sa de vlogger a “explodat”, adica Ciprian Lospa a devenit vlogger cu acte in regula. Adica iar a vorbit de Ilie si iar a faut un clip despre Selly. Dupa sase ani de YouTube ati ani ar putea avea? Pai sa zicem ca avea 17 ani maxim la inceputul carierei, sa tot aiba maxim 23 de ani zi eu.

Find eu mai inisiv, am zis sa vad e ne zice web archive despre Ciprian Lospa si site-ul lui din 2015. Pai despre ce scria el la inceput? Tot despre vedete, ca asta se cauta. Nu o sa-ti vina sa crezi, scria articole pentru altii, uite un de a ajuns el si unde eu care am inceput sa scriu prin 2010! Facea si site-uri, oferea servicii de calitate, cum zicea el: am experienta! Ce experienta bro la varsta aia? Dar avea talent la partea asta cu internetul, stia ce vrea si e cauta lumea.

site-uri one page și slide page – ei bine aici m-a bagat in ceata: ce o f vrut sa zica? Lasa a vine el si explica, nu-i asa!

Ciprian Lospa
Ciprian Lospa in 2016
News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *