Carmen Grebenișan – influencer sau doar o gluma?

Azi ne ocupam de Carmen Grebenișan – influencer si model pe Instagram, care la varsta de 30 de ani [ cam atat are anul acesta, faceti socoteala daca cititi dupa 2022 ] a devenit oarecum cunoscuta si poate fi considerata persoana publica. Evident ca fara participarea la Asia Express nu prea stiu cine ar fi vrut sa stie mai multe despre ea, gen zodie, data nasterii, orasul unde a vazut lumina zilei, inaltime sau greutate. Carmen Grebenișan s-a nascut la Cluj, pe data de 21 iulie 1992 si este casatorita cu Alex Militaru si sta in Bucuresti. Este prietena cu Alina Ceuşan, deci cum se zice: cine se aseamana se aduna.

Carmen Grebenișan – influencer sau doar o gluma?

Este oare Carmen Grebenișan influencer sau este doar o gluma? Eu zic ca e o gluma, pentru ca la 680.000 de urmaritori pe Instagram, are cateva mii de like-uri la postari. Arata bine la 30 de ani, pe TikTok sta mult mai bine fata de instagram, asa cum puteti vedea si aici. Sa ai 2,4 miloane de like-uri nu e chiar la indemana oricui. Evident este vorba si de nivelul celor ce o urmaresc, am vazut altele profiluri si mai si.

Prin 2020 se zvonea ca doamna Carmen Grebenișan este insarcinata, nu stiu daca o fi adevarat, cel putin nu am aflat asta pana in clipa in care am scris articolul. Asta dovedeste ca nu prea urmaresc lumea asta mondena a vedetelor, desi scriu despre ele. O fac atunci cand gasesc ceva interesant despre ele, apoi ma apuca dorul de scris, pentru cititorii nostri. Vom vedea cata lume se va interesa de ea, avand contorizate vizitele pe fiecare articol scris.

Cum nu sunt stiri despre faptul ca frumoasa Carmen Grebenișan a nascut, presupunem a zvonul din 2020 a fost fals. Nu este insarinata, n-a fost si probabil a va fi, e tanara si sotul ei Alex Militaru cu siguranta poate sa-i ofere acest cadou. Nascuta in ultima zi din zodia gemeni, Carmen Grebenișan este  guvernata de Mercur. De aici trageti singuri concluziile, nu o sa fac eu aici astrologie pentru o simpla vedeta de la noi.

Frustrarile mele: Carmen Grebenișan a inceput cu un blog in 2014, uite unde a ajuns ea si unde sunt eu acum [ scriu pe un site obscur despre vedete! ]. A, nu am spus ca eu am inceput in 2012 tot cu un blog, care abia a ajuns

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *