Moartea lui Florin Salam la Pro TV

Iata ca Pro TV-ul o da din nou un bara, ne-a anuntat ca a murit Florin Salam, cand el era bine mersi viu si nevatamat. Goana asta dupa senzational si stiri despre disparitii misterioase o sa dea peste cap toate televiziunile. Trebuie sa iasa omul in direct si sa le spuna telespectatorilor: oameni buni, sunt viu si va iubesc?  Macar au aflat cu totii ca manelistul are 42 de ani, este nascut pe 1 octombrie 1979 si are doi copii: pe Betty Salam si pe Daniel [ Stoian! ]. Betty are 21 de ani, nascuta pe 28 august 2000 iar Daniel de 19 ani. Dar in total cu cei din prima casatorie sunt cinci copii!

Moartea lui Florin Salam la Pro TV

In alte tari daca faci o asemenea gafa ca ea facuta de Pro TV care a anuntat moartea lui Florin Salam, iesi pe usa fara drept de apel, la noi l-au chemat pe Huidu sa ne spuna glume la TV, dupa ce a omorat niste oameni, mergand cu viteza pe sosea. Asa tara, asa televiziune ar zice cineva cu putina cultura. Oricat am vorbi pe tema asta, nu am zice destule. Ati auzit ceva scuze de la Pro TV? Eu nu, poate nu am fost atent la stiri, dar ce ar mai fi de spus?

Betty Salam: Cum poți să scrii așa ceva să induci lumea în eroare și să creezi panică? Demisia!!!

Iti dai seama cum este sa afli o astfel de veste de la TV despre tatal tau? Sincer sa fiu as mai fi sris la acest articol, dar mai bine las cititorii sa se exprime [ aici sau pe FaceBook ].

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *