Silviu Istrate este Faiăr Silviu

Deja peste 1000 de persoane au vrut sa stie are este numele real a lui Faiăr Silviu, ei bine prenumele este acelasi iar numele de familie este Istrate. Ne-au mai intrebat cititorii e zodie este Silviu, varsta si alte detalii personale. Daca o sa treaca pe aici si o sa considere ca e util sa ne spuna, o sa aflati si voi, momentan va zicem a e nascut in anul 1995, adica la 3 ani dupa e am infintat eu prima firma si cu 30 de ani dupa e am vazut eu lumina zilei! Cine este iubita lui Faiăr Silviu, ei bine aici depinde de anul in care cititi articolul. Cu siguranta nu este Delia, asta e sigur.

Silviu Istrate este Faiăr Silviu, pe YouTube si pe Twitch

Asadar ati aflat care este numele lui Faiăr Silviu, Istrate si cam asta este treaba cu vloggerul nostru. Eu zi ca ajunge cu biografia lui, pana la urma nu este nici presedinte si nici nu are pagina dedicata pe WikiPedia, asa ca mai bine va uitati la ce posteaza pe Social Media. Uite, poate vrei sa vezi e zice si pe TikTok. ai link-ul aici. Zicem noi a la peste 150 K viziualizari are ceva fani adunati, am 90.000, dar like-uri sunt aproape 1,5 milioane la profilul sau. Eu am la canalul meu doar 18!

Ultimile stiri despre Silviu: Cristina ICH e suparata ca Faiar mai rade din cand in cand si de ea, asa a lumea zice ca l-ar fi dat in judecata. Problema a fost o reatie a lui Silviu Faiar legat de nu mai stiu ce declarartie facuta de Cristina, supranumita Angelina Jolie de „Moldova sau Romania” . Fata e superba, asta e drept. Sta mai rau zic gurile rele la IQ, dar cui ii trebuie sau cine i-a masurat inteligenta a sa poata dovedi ceva. Fata face si ea bani [ marunti ] din influenereala, ceea ce e super ok din puntul nostru de vedere.

Cine e mai cunoscut in Romania? Silviu Istrate aka Faiăr Silviu sau Cristina ICH? Voi e ziceti, de cine ati auzit mai des in media sau ma rog, de cine va place mai mult?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *