Chifoi mutat intr-un Penthouse de 1 milion $

Cristian Chifoi s-a mutat intr-un Penthouse de 1 milion $, iar asta nu putea sa se intample fara sa posteze pe YouTube. Omul nu sta degeaba, face bani frumosi din tiktokareala asta unde ne explica cat este el de bogat, cata avere are si cum investeste milioane [ pe are nu le are, zic gurile rele ] in ce nu ar investi nimeni. DA, o sa faca 10x din toate inventile astea, daca mai tineti minte cumpara teren in metaverse, este super proprietar virtual, in viata reala sta cu chirie in blocul ala unde statea Vlad din serialul de la Pro TV.

Chifoi mutat intr-un Penthouse de 1 milion $

Il ajut si eu din cand in cand pe Cristian Chifoi sa faca bani, ma uit la ce posteaza, a sa am ce sa scriu. La el si la Dana Budeanu ma mai uit, unul ma invata cum sa-mi pierd banii, alta ma invata ce nu exista [ de exemplu acum nu e cald si nu e seceta! ]. De ce s-a mutat intr-un Penthouse de 1 milion $? Ca sa se dea mare, asta zic eu, el zice ca asa o sa fie mai produtiv. Nu poti face content decat la etajul 30, altfel nu merge, deci daca vrei sa ai si tu averea lui Chifoi, numai intr-un Penthouse de 1 milion $ trebuie sa stai!

Ce vor sa vada cei 156.000 de abonati nu stiu, dar ce este evdent este ca nu trece de 10% vizionari, rar am vazut peste 20.000 la un clip recent. Oricum nu e putin nici 20k, dar se pare ca publicul a devenit mai inteligent, nici Razvan Balanescu nu mai e ce a fost odata, Are in jumatate abonatii lui Chifoi, dar tot 10% se mai uita la ineptiile lui. Dar la varsta lor au facut ce altii nu reusesc intr-o viata, sa abureasca sute de mii de persoane, iar asta constant.

Eu le urez succes, iar pe Chifoi o sa fiu cu ochii ca pe butelie, sa vad ce mai nascoceste, pentru a vad ca au un dispret total fata de cei saraci. Unii sunt asa pentru ca pur si simplu nu au in ADN chestia asta cu facut banii, sunt munitori, saritori, de nota 10, dar la bani sunt zero. Eu de exemplu nu sunt milionar pentru ca sunt comod, nu vreau sa munesc pe rupte, nu vreau sa fa anumite chestii, mai pe scurt stau si scriu si ma bucur de bani marunti, dar suficenti sa nu te uiti cat costa litrul de benzina. Azi, maine om vedea ce va fi.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *