Cati bani face Cristian Chifoi din YouTube?

V-am zis ca o sa-i luam la bani marunuti pe toti YouTuberii care dau sfaturi despre bani, incepem cu cei de la noi si mergem si pe international. Incepem cu Cristian Chifoi, care si-a lansat canalul oficial pe 18 feb. 2017, desi atunci posta muzica si cam atat. Acum 11 luni a facut primul sau clip cu el, a strans 2,7 K vizualizari din 3,5K abonati. O sa va mire, dar are si lume care s-a abonat la canalul lui pe bani. Asta chiar daca succesul sau a aparut acum cateva luni. Deci ce face el are cerere, lumea e multumita de cum “preda” el afaceri, desi in clipul de azi se contrazice 100%, adica s-a apucat sa bage bani in pasive, desi el ne zice ca doar activele sunt importante.

Cati bani face Cristian Chifoi din YouTube?

Veniturile sale pe ultimile trei luni – chiar daca februarie e la jumatate, sunt excelente, peste 1400 de dolari pe luna, iar in februarie are deja in 15 zile peste 900. Evident ca de acum Cristian Chifoi se va axa pe YouTube, e placut sa stai la filmat si sa incasezi 2000 de dolari pe luna, nu-i asa? Jumatate din bani sunt de la abonati, ba chiar sunt si cativa cu YouTube Premium, care i-a adus lui Cristian 48 de dolari. Interesant este faptul ca pe Social Blade castigul estimat a lui Cristian Chifoi este pe partea maxima in realitate. Bine, ei nu vad ca de fapt castiga mai mult pe partea de abonamente, deci de fapt corect ar fi sa spunem ca se afla la jumatate din ce se presupunea a fi maxim.

Ce sa zic despre Cristian Chifoi legat de calitatea informatiilor? Pai ce tine de experienta lui personala nu avem cum sa comentam, sfaturile sunt la modul general, am mai zis la inceput ca nici el nu respecta partea aia cu sa nu investesti in pasive, deja s-a mutat la casa noua si a mobilat-o neckerman cum se spunea candva. A vazut si el ca daca dai sfaturi pe partea de financiar, banii sunt frumosi, iar faptul ca lumea plateste ca sa-l asculte, de o dovada ca ce face e super OK. Daca ajunge la cei 2.000 de dolari pe luna e perfect, eu zic ca si-a gasit menirea.

News Reporter

1 thought on “Cati bani face Cristian Chifoi din YouTube?

  1. Este bine ca cineva inca mai pune lupa pe astfel de personaje . Eu ii numesc speculanti capitalisti care incearca sa isi plaseze produsul mascat sub forma de educatie Financiara ca acest specimen. Adica el peste noapte devine “inginer financiar” cu site cu tot si cu carti publicate ? Sa fim serio !

    Din pacate multi tineri romani pun botul si ii mai si aduc venituri acestui individ , oricine are o drama de IQ nu l-ar urmari in orice caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *