Valoarea Bitcoin a depasit 50.000 de dolari

Noua valoare pentru un Bitcoin este de 51.425 $, a fost de mult depasit pragul psihologic de 50K, mai ales dupa ce Elon Musk a investit in moneda virtuala. Este evident o miscare inteligenta care a ridicat si mai mult valoarea monedei care aprinde imaginatia multora. Nici nu vreau sa zic ce cred eu despre cei care au cumparat candva macar 2 bitcoin, azi au peste 100 de mii in buzunar. As face pe loc cash out, va dati seama ca nu poate continua in ritmul asta. Ii spuneam sotiei ca era bine sa avem si noi macar unul, iar asta se intampla cand era 40K, cum ar fi fost sa fac intr-o luna 11.000 de dolari fara sa ridic un pai?

Valoarea Bitcoin a depasit 50.000 de dolari

Banii trag la cei bogati, este evident ca nu ar risca nimeni o masina daca astia sunt toti banii sai, nu mai zic ca acum cu usurinta poti cumpara o garsoniera in Bucuresti cu un singur Bitcoin. Pe 22 ianuarie a fost momentul propice sa cumperi, scazuse sub 30 de mii. Adica la scorul la care se putea cumpara un BTC la 1 ianuarie. Aproape ca ai fi dublat investitia, iar pentru asta nu trebuia sa astepti un an, o singura luna ar fi fost deajuns. As prefera sa fiu ruda cu Satoshi Nakamoto, omul care a inventat moneda. Zic ca se putea, avand in vedere ca nu se stie cine este omul asta, este un pseudonim, ar putea fi un roman sadea, care acum isi freaca mainile [ o fi avand si el macar 100 de monede in wallet ].

Sincer sa fiu eu as face si moneda fizica, asa ca sa ai ce tine in buzunar. De exemplu in Romania sunt garantati de banca 100.000 de euro, deci cum ar veni acum 2 BTC. N-ar strica sa ai o moneda din asta in casa, nu-i asa? Fizic, mergi cu ea si platesti fara sa mai astepti restul. Nici nu stii cum e mai sigur, un portofel virtual sau unul fizic, intr-un safe-eu.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *