Răzvan Bălănescu scrie despre saraci

Nu stiu cum fac unii, dar cum dau de bani incep sa-i faca pe altii saraci si le dau sfaturi cum sa ajunga si ei milionari sau chiar miliardari. Răzvan Bălănescu nu face exceptie, a gasit el cheia succesului – vlogging-ul si investitiile la bursa. Nu stiu daca e constient ca se contrazice singur, ne explica ca nu e ok sa-ti iei masina noua, dar isi ia una, nu e ok sa iei apartament ca pasiv ci ca trebuie sa-l inchiriezi ca sa scoti banii investiti. Dar el face exact invers, investeste 45.000 de euro intr-un apartament confort 2, apoi decide ca e greu sa inchiriezi, ca e pandemie, ala bala portocala si deci se contrazice la nici doua luni dupa ce dadea sfaturile.

Răzvan Bălănescu scrie despre saraci

Răzvan Bălănescu a investit in actiuni, nu s-a imbogatit si cu siguranta nu o pot face toti investitorii, daca ar fi asa am ajunge cu totii bogati si nu ar mai fi saraci. Chiar daca sunt de acord cu el ca antreprenoriatul este cheia succesului, nu pot sa nu spun ca si angajat e ok. Nu putem fi toti antreprenori, mai ales ca e nevoie de medici, profesori si functionari publici. Vrei sa fii politist? OK, renuntam la meseria asta si facem o politie privata? Pompierii nu mai sunt necesari, daca nu iti faci o firma de stins focul, nu esti la moda.

Stiu ca deja poti sa ai un serviciu de ambulanta privat, ai nevoie de doar 3 ambulante si gata. Privatizam totul si muncim individual, ca la patron nu e ok, toti trebuie sa fim antreprenori. Ai nevoie de angajati? Nu-i mai gasesti, azi lucram cu totii pe firma. O sa avem 20 de milioane de firme, fiecare cu cate un angajat! Dar pana la urma nici macar nu trebuie sa mai muncesti, investesti la bursa si gata, o tara de investitori. Ne mai cumparam si cate un apartament – ca si asa Romania e tara cu cei mai multi proprietari din Uniunea Europeana, ne inchiriem intre noi apartamentele, gata am ajuns milionari.

Evident ca ce am scris mai sus este un pamflet, care dovedeste ca sistemul asta nu e realist, nu toti avem menirea de a deveni patroni si nu toti intelegem cum se poate investi la bursa ca sa iesi pe profit la sfarsit de an. A, ok – cumperi actiuni doar la cei care dau dividende, esti rezolvat.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *