Răzvan Bălănescu o ia la vale?

Nu stiu daca ai auzit de Răzvan Bălănescu si de cele doua canale mai importante ale sale, 99vehicles si cel personal, sper ca nu ai auzit prima data de la noi. Evident ca primul sau canal despre masini a avut succes, la fel ca si multe altele de genul asta. De ce? Pai lumea e interesata de masini in general, iar tinerii vor sa invete prin varianta short way, adica sa le spuna cineva mura in gura despre ce-i intereseaza. De citit e mai greu, este epoca YouTube-lui, ati vazut-o sper eu si pe profa de mate la stiri. Eu am dat de Razvan la recomandarea celor de la YouTube, printr-un titlu care mi-a atras atentia.

Răzvan Bălănescu o ia la vale?

Răzvan Bălănescu are un canal bun as zice eu, cel putin ala despre masini, caci este in domeniul sau de activitate, deci stie despre ce vorbeste. A lucrat in service, a facut facultate de profil, asa ar fi trebuit sa fie pana la urma cu toti cei care ne vorbesc despre masini. Daca va uitati pe Social Blade o sa vedeti ca acest canal merge super ok la cati urmaritori are. Canalul personal insa o ia la vale, incetisor si sigur. De ce? Pai dupa ce ne-a explicat cum sta cu educatia financiara a inceput sa spuna cum face el, ce televizor are si cat a costat, etc. Printre videoclipuri mai apar si contradictii, intr-unul chiar a spus ca s-a inselat acum ceva vreme. Pai evident, cine nu se inseala cand e vorba de bani?

Greselile pe care le face Răzvan Bălănescu: prima si cea mai grava este aceea ca el crede ca ce zice el este litera de lege, ca uite lui i-a iesit investitia sau o sa ii reuseasca, ca trebuie doar rabdare. Din pacate in domeniul asta al banilor, totul este o mica ghiceala. Exemplul cel mai la indemana? Pai in Romania cei din HoReCa au dus-o perfect pana azi. Acum e ceva nemaivazut, de neimaginat. Asa ca la adapost din punct de vedere financiar nu esti aproape niciodata. Uite, vin comunistii si-ti iau totul, ce faci?

In ultimul clip al sau Răzvan Bălănescu ne spune sa nu ne uitam la stirile de la ora 5, ca aia fac totul pentru bani. Adica vor audienta ca sa scoata bani. Minune, el face acelasi lucru, poti sa-i reprosezi? Iti iei YouTibe premium si el tot face bani daca te uiti la clipurile lui, doar ca nu le mai vezi cu pauze. Cam asta e, fiecare vrea sa traiasca si sa faca bani, doar ca mereu ceva nu-i ajunge.

News Reporter

3 thoughts on “Răzvan Bălănescu o ia la vale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *