Notari romani in Stuttgart

De obicei romanii stabiliti in Germania cauta mereu un notar care vorbeste romaneste, nu fac exceptie nici cei stabiliti in Stuttgart si imprejurini. Evident ca pentru a ajunge la unul din ei, trebuie mai intai sa stii ca de fapt notarul este roman ca loc de nastere, nu ca mesrie. In Germania notarii sunt ce sa vezi: nemti, doar ca o parte dintre ei au plecat din Romania, deci vorbesc si limba romana. Asta te va ajuta la redactarea in limba romana a unor documente, poate te va ajuta si la traducerea lor, dar legalizarea este 100% nemteasca, sa zic asa.

Notari romani in Stuttgart

Cum putem ajuta noi? Simplu, daca vrei sa apari si tu in lista notarilor romani de pe site-ul nostru, nu trebuie decat sa ne lasi un mesaj [ in limba romana sau germana ], noi te vom contacta si vom stabili cum anume poti ajunge sa fii listat la noi pe site. Cu ce te ajuta asta? Pai in primul rand asa cum ziceam la inceput, toti cauta un notar roman, chiar daca noi am explicat ca nu asta este important, mai exista si ambasadele si consulatele, care au liste cu notarii careditati, e bine sa-ti vina si cativa clienti de la recomandarea noastra.

Ar mai fi o problema la acre nu se gandesc multi, un act notarial este acelasi fie ca-l face un roman mutat in Germania, fie de unul nascut aici din tata-n fiu. Mai bine invatam limba germana sau mergem cu cineva care se descurca, explicam ce vrem si rezolvam problema mai rapid si mai simplu. Un notar de aici nu va face niciodata documente care trebuie facute in tara, asa a mai intai ne informam si abia apoi actionam. Sfatul nostru, pana atunci astepam sa se completeze lista, caci trebuie sa ajutam cumva si comunitatea romaneasca din Germania, iar azi le-a venit vremea celor din Stuttgart.

News Reporter

5 thoughts on “Notari romani in Stuttgart

 1. Buna ziua !
  Am nevoie de un notar roman pentru intocmirea unor declaratii de renuntare la bunuri intr un proces de succesiune .
  Multumesc .

 2. Buna ziua! Am nevoie de o împuternicire din partea soțului pentru a merge in România cu copilul minor.
  Ma puteți ajuta cu un notar?

  1. Buna ziua! Am nevoie de o procură din partea soțului pentru a merge in România cu copilul minor.
   Ma puteți ajuta cu un notar [ +380970943663 ]

 3. Buna ziua !
  Am nevoie de un notar roman pentru intocmirea unei imputerniciri cu scopul depunerii unor documente la evidenta populatiei din Timisoara. Stuttgart sau Boeblingen ar fi grozav!
  Multumesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *