Ionut Lenghel, varsta si cariera

Nu ma gandeam sa scriu despre Ionut Lenghel daca nu aflam ca are mii de urmaritori pe YouTube, lumea deja vrea sa stie ce varsta are, unde e nascut si cum de reuseste sa stranga lumea sa se uite la el. O fi avand pagina pe Wikipedia sau unii vor sa stie ce zodie este, deci data nasteri ar fi importanta pentru unii. Cum sa nu-ti placa cineva care se plimba prin orase unde tu nici nu visezi sa ajungi? Faiăr Silviu l-a luat in obiectiv, asa ca hop si noi, sa nu picam de neinformati in ceea ce priveste vedetele moderne din 2022.

Ionut Lenghel, varsta si cariera

Ce gasim despre Ionut Lenghel pe net, putem sti varsta, inaltime si daca are bani cu lopata si din ce-i face. O fi fost el arestat si de ce? Oare e asa de important omul asta cu aproape 40.000 de urmaritori? Vad ca ere bani pe nu stiu e site [ streamlabs.com, dei stiu ], dar am vazut ca e prezent si in zona crypto, asa ca deja mipa starnit interesul. Iau la pas postarile lui si vad ca mananca cat septe cum zicea coplu’, zic eu ca asta trebuie urmarit pe social media, cum sa-ti scape cum se papa o tona de mancare nesanatoasa?

Nascut la Oradea, Ionut Lenghel are anul asta [ 2022 ] varsta onorabila de 30 de ani, deci a trecut de anii de liceu, facultate si este pe picioarele lui, DA, nu are pagina pe Wikipedia, ca deh, nu e chiar o personalitate de interes enciclopedic, dar ii poate face cineva [ o fac eu contra bani marunti ].

Presa scrie despre Ionut Lenghel ca a intrat la trei facultati, nu scrie cate a reusit sa le termine [ adica sa ia licenta, masterul, doctoratul ], dar mai conteaza? Vloggerul nu a luat diploma de la niciuna din cate stim noi, a inceput sa cante hip-hop, daca vrei sa-i vezi apogeul asculta si vizioneaza clipul “Panorama Oradea“, o adevarata capodopera in domeniu. Are deja peste 84K vizualizari, in nu mai putin de 7 ani. Peste 10 K pe an, daca erau Bitcoini era bogat, oricat de jos ar ajunge moneda virtuala.

Am gasit ca Ionut Lenghel ar putea avea de fapt 31 de ani, cine poate sti daca nu i se stie concret data nasterii? Stim doar ca ii place sa manance, are o poza pe WikipPedia in engleza, o vedeti aici.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *