Buhnici isi cere iertare

George Buhnici isi cere iertare intr-un clip postat acum cateva minute, are o figura [ eram tentat sa zi moaca ] am distrusa, nebarbierit si zice in titlu: iertati-ma doamnelor! Interesant este a are deja peste 700 de comentarii, toate de sustinere. Mai sunt 10k like si ghici e statistia au unii, 4k vizualizari. Pai aia 6 k are au dat like cum au dat fara sa vada clipul? In fine, ce mai poti sa-i ceri dupa ce a inteles cel putin formal ca a cam dat-o in bara? Acum o sa mai comenteze doar cei care cu asta se ocupa, de supt din deget o situatie penibila.

Buhnici isi cere iertare

Cu cenusa in cap Buhnici isi cere iertare de la doamne, nu mai insista ca nu pricepe ce i se reproseaza, asa ca sotia sa mai tanara care arata a o adolescenta poate sta linistita. Macar s-a terminat cu problema, omul a recunoscut greseala, firmele au luat o pauza cu publicitatea la el pe vlog, criticii lui George sunt multumiti a a fost “ptajit” si a i-au mai scazut laurii de pe frunte. Dar cat de grava o fi fost fapta lui? Suficient de mare deranjul daca l-a lasat balta BCR-ul, nu cine stie ce daca ne uitam la mesajele de sustinere din partea celor ce-l urmaresc pe YouTube.

Au fost pana in clipa asta 733.865 de vizionări din 26 iul. 2022, au fost 32 k upvote si 3013 comentarii. Nu mi-a placut ca a raspuns cu “probabil“, dar ce sa faca si el? A spus a a fost grobian

Am stat trei zile pana sa public artiolul, nu de alta dar sa nu se creada ca voiam sa exploatez un subiect la cald, pana la urma e menirea site-ului sa consemneze pentru aducere aminte, nu pentru a cauta discutii gen can can.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *