Firmele lui Cristian Chifoi

Chiar daca nu sunt prea multe persoane interesate de averea lui Cristian Chifoi, sa tot fie maxim 100 de persoane pe saptamana, poate ca unii ar vrea sa stie cate firme are omul asta, asa zis influencer. Daa pe YouTube spune doar „nazdravanii” ca sa nu spun altfel, in viata reala se descurca binisor: iata lista de firme detinute de constantean – Take 5 Concept SRL cu un venit de 1,948 mil. lei in 2021 si un profit 419 mii lei, Notorious Marketing SRL  cu un venit de 638 mii lei in 2021 si un profit de 300 mii lei [ adica aproape 50%! ], Notorius Finance SRL cu un venit de 288 mii lei in 2021, profit 134 mii lei, Body Help SRL cu un venit 232 mii lei in 2021 si profit de 210 mii lei [ ete aici cineva o sa se intrebe cum de are 90% profit din inasari! ], iar anul acesta a infiintat Bubble Waffles Franchise SRL.

Firmele lui Cristian Chifoi

Asa cum se vede din datele de mai sus, chestia aia cu cafea merge el mai bine, are un profit bun plauzibil de 20%, in schimb la academia lui Chifoi lucrurile merg destul de bizar: 47% profit, adica undeva se pierd bani – cheltuieli exagerate? Asta avand in vedere a preda online, nu are o scoala cu sediu real, ci torul este virtual. Notorius Finance SRL e cea mai ciudata, pentru ca apare ca s-a inchis, desi avea un profit frumusel.

Cristian Chifoi este nascut pe 20 august 1987, are  sapte cafenele Take Five Coffee si doua locatii Bubble Waffles. nu e rau deloc pentru un inginer de petrol si gaze. Adunati voi profitul celor cinci firme, ramase teoretic patru, ca sa vaedeti ati euro are omul nostru. Multi, ma intreb daca a avut veniturle din crypto pe persoana fizica sau juridica. Acolo e ceva pierdere, dar are omul de unde da, la cat a facut in off line.

Firmele lui Cristian Chifoi au mers bine in 2021, iar din 2016 cand a inceput cu doar o locatie a avansat enorm. Interesant este ca nu prea are angajati la firmele sale, in afara de cafenele.  Oricum nu ai de unde lua date despre firmele lui Chifoi, sunt doar cu numele pe internet, noroc ca mai face clipuri sa aflam si noi nouati despre el, sa satisfacem curiozitatea celor 100 de vizitatori saptamanali interesati de Cristian Chifoi.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *