Tudor Chirilă si Iulia Mîzgan

Tot mai multa lume vrea sa stie cat mai multe despre Tudor Chirilă si Iulia Mîzgan, asa a noi e putem face? Venim in intampinarea lor si le oferim informatii cat mai bune despre cei doi. Iulia Mîzgan si sotul ei au doi copii de 8 si respectiv 6 ani. Sa le traiasca si sa creasa frumosi si sanatosi. De curand s-a scris despre ei si cadourile de Mos Craciun: telefoane de ultima generatie. Cam mititei pentru astfel de cadouri ar zice unii, asa au zis si parintii lor. Poate ceva mai educativ ar fi mai potrivit. Nu stim daca a fost ideea Iuliei Mîzgan sau a lui Tudor, dar a fost pe placul publicului.

Tudor Chirilă si Iulia Mîzgan

Au trecut 10 ani de cand Tudor Chirilă si Iulia Mîzgan sunt impreuna, iar antrenorul de la Vocea Romaniei nu prea este darnic cu informatiile despre familia sa. Facem si noi o gluma: tatal le-ar da un Nokia 1611, primul telefon mobil din lume! Ma rog, unii sustin a de fapt a fost un Motorola, pus in comert prin 1983. Va dati seama? Eu nici nu terminasem liceul si americanii aveau telefoane mobile. Nokia 1611 a fost primul mobil alimentat cu energie solara, sos pe piata prin ianuarie 1997. Adica de fapt Tudor si sotia sa s-au gandit la energia regenerabila?

Daca am vorbit de primul telefon mobil, o sa ramaneti cu gura cascata, Lars Magnus Ericsson si-a pus unul pe masina in 1910!  Rusii au facut si ei un model in 1946, dar abia in 1973 – cand eram eu in scoala primara, a fost lansat primul Motorola comercial.

Asadar Tudor Chirilă si Iulia Mîzgan au avut o idee geniala, sa le dea copiilor un telefon antic, sa poata da telefon dar fara jocuri, desi o tableta cu SIM ar fi fost cu siguranta o solutie mai buna. Am ajuns sa le oferim copiilor jucarii de mii de euro, incepand de la gradinita. Te mai miri apoi ca in clasa a 10-a nu mai ai ce sa le oferi? Dar cine sunt eu sa iau la bani marunti ce spun sau fa parintii? Sunt eu mare psiholog? Cu siguranta NU, dar voi ce ziceti?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *