Ana Morodan – CV, biografie si altele

Ma trage de manea o colega din departamentul Social Media ca nu am scris inca despre Ana Morodan, ca vrea lumea sa-i stie CV, biografie si altele. Pai ce sa zic? Am auzit de ea, dar numai pentru ca se zvoneste a e mare influencer, ar fi trebuit sa scrie despre ea cei de la www.Aradul.info, ca e nascuta in Arad, nu eu care ma ocup mai ales de moda. E nascuta in ianuarie 1985, pe 19. Adica a serbat onomastica joia trecuta. Are un site cu numele ei, cu blog si tot  evrei pe el, pacat a nu si-a pus si ea un icon sa para mai serios site-ul ala.

Ana Morodan – CV, biografie si altele

Ana Morodan are pagini de socializare are mai de care, FaeBook cu 4 mii si ceva de fani – am eu 50.000, deci oi fi si eu influencer? Pe Twitter o urmares 700 si ceva de persoane, in schimb pe Instagram rupe, peste 469K urmaritori fideli, iar pe YouTube 12K persoane s-au abonat la canalul ei. Ana era in voga pe YouTube acum 4 ani, strangea lejer 50K viziualizari – eu zic a lumea se uita la cum e imbracata si mai putin ascultau ce zice. Socialblade estimeaza un venit lunar de 2 euro maxim! Nu e rau, dar se poate si mai bine!

Citeam un articol despre Ana Morodan, numita de ei de la Kanal D – Romania – contesa digitala, mie mi se zie in cercuri mai putin smandicoase: baronesa de Bukovina! Probabil din cazua sotului, el e BARON local! Va dati seama? Ana este in acelasi timp blogger, influencer si antreprenor. Probabuoo ati gasit deseori blogul ei in cautarile voastre pe internet, nu-i asa? Spun gurile rele ca a fost primul blogger de stil personal din România! Interesant nu-i asa? V-am captat atentia?

Ana Morodan are in CV activitatea de avocat [ celebru? ], a renuntat la munca aceea istovitoare si are nu prea aduce bani pentru ca se ocupa mai mult de divorturi, a decis sa-si faca o cariera in Media [ online! ]. Poate ca daca nu era avocat doar un an vedea si ceva avantaje sa stai la barou. Dar Aradul e mic, Bucurestiul are mirajele sale, asa ca s-a mutat in capitala! Aici a devenit contesa – digitala zice lumea. La 38 de ani eu zic ca s-a descurat bine, unii zic ca de fapt s-a nascut in Bucuresti. Poate vine la noi in redactie si aflam adevarul. Arad sau capitala?

Voi ce vreti sa mai stiti despre Ana Morodan? Ultima isprava pe Tik Tok, cati copii are sau ce o mai fi de interes pentru voi. Noi luam totul la bani marunti, influenceri, vedete si chiar contese [ digitale! ].

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *