Averea lui Cristian Chifoi

Nu stiu de ce am ales sa scriu despre averea lui Cristian Chifoi, cand mai bine ma ocupam de Iulia Mîzgan, as fi avut de 10 ori mai multi cititori interesati de subiect. Baiatul asta a facut ceva pana la 35 de ani, nu zic ca a facut singur sau pe banii babacilor, dar are ceva firme, au si profit, asta e bine. Oricine face bani si strange o avere e de laudat. Spune banalitati pe YouTube, vinde cursuri la ceva ce se numeste Academie? E legal? DA, deci bravo domnule Chifoi. Acum doi ani era aproape un nimeni, a stat zi de zi pe Social Media si a facut avere, nu asta ne dorim toti?

Averea lui Cristian Chifoi

Sa zicem ca esti unul din urmaritorii lui Cristian Chifoi, tu ce vrei sa nveti de la el? Cum sa faci bani repede si cat mai multi, nu-i asa? Pai atunci fa exact ca el, stai pe YouTube si zi ca-ti merge excelent, ca stii tu cum se fa banii foarte usor, ideea e sa stii cand sa cumperi si cand sa vinzi, investeste in tine, adica inscrie-te la Academia sa, Notorius – bogatanus in devenire! Deci nu in engleza Notorious, in romana, fara „O”. Maine imi fac si eu doua academii din astea, una pe blogging si una pe magazine online!

O fi strans ceva avere Cristian Chifoi, dar daca ma uit la firmele lui, Take 5 Concept SRL are un profit de 419 mii lei, adica peste 80 de mii de euro, nu e tocmai rau. Ma bate gandul sa-mi fac de mult o rulota cu moccacino – ar scoate bani frumosi!  Despre Bubble Waffles Franchise SRL nu am ce spune, e noua si nu a declarat veniturile. O cumpara cineva franiza asta sa faca wafe?

Fara sa bat apa in piua, Cristian Chifoi castiga conform declaratiilor de la firmele sale, peste 100.000 de euro pe an. Altii viseaza la banii astia ca cifra de afaceri, cum ar fi sa fie profit? O observatie, mie nu-mi mai apar reclamele pe YouTube, ce-o fi cu ele?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *