Iasmina Milutinovici-Hill va mosteni Statuia Libertatii?

Ai auzit probabil ca o timisoreanca s-a maritat cu un miliardar, ea este Iasmina Milutinovici Hill si ar putea mosteni Statuia Libertatii. Ai sa te intrebi cum se poate asa ceva. Ei bine, tanara Iasmina este casatorita cu Bradford Aaron Hill, iar acesta este proprietarul Statuii Libertatii din New York. Este oare posibil asa ceva? Cum sa fii proprietarul unui monument primit cadou de tara de la alt stat, in cazul de fata Franta? De fapt excentricul milionar o are doar in concesiune, sau mai exact se ocupa de partea comerciala a acesteia. Iar acest lucru dateaza de prin 1931, cand bunicul sau a concesionat insula pentru activitati de turism.

Iasmina Milutinovici-Hill va mosteni Statuia Libertatii?

Asadar ati inteles acum cum sta treaba cu Iasmina Milutinovici Hill si celebra statuie, dar acum va intrebati de unde ideea cu mostenirea, nu-i asa? Pai ea este ceva mai tanara decat sotul ei Bradford Aaron Hill, care are nu mai putin de 63 de ani. Adica ea are acum 29, asa ca cel putin teoretic il va mosteni. Peste cat timp? Aici numai viata ne va dovedi care este raspunsul corect. Intre timp Iasmina Milutinovici-Hill a nascut un baietel frumos care in acest moment este singurel la parinti. Asadar sanse mari sa puna mana pe mostenire, nu-i asa?

Dar cum a reusit Iasmina sa puna mana pe un milionar celebru din USA? Povestea de dragoste dintre ea si american a inceput in 2014, adica nu de mult, ci de nici 7 ani. Romanca noastra s-a indragostit de miliardar si minune, pe cad il avea in burtica pe mostenitor, s-a maritat. Scurt pe doi. La o diferenta de 34 de ani va dati seama ca nu poate fi vorba de bani aici, ci de iubire sincera si curata, intre o stagiara si seful ei. Iar micutul Michael James va mosteni averea tatului sau, alaturi de simpatica lui mamica.

Dar povestea nu se termina aici, cei doi se pregatesc sa devina parinti pentru a doua oara. Iasmina are iarasi burtica, dupa ce s-a casatorit in garaba in 2017, ne-a demonstrat acum ca la mijloc sunt sentimentele si nu banii. Noi le dorim celor patru, adica sotilor si celor doi copii viata lunga, sanatate si multi bani [ marunti? ].

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *