Șoșocisme

Nu stiu de ce, dar am impresia ca in curand vom lansa o noua rubrica, șoșocisme – adica o rubrica unde sa luam la bani marunti tot felul de actiuni si declaratii „a la madam Șoșoacă. Doamna are impresia ca daca tipa noi o si credem, doar ca odata cu spectacolul iesirii din AUR am inteles cine este 100%. Nu ca ar conta cumva faptul ca facea sau nu parte dintr-un partid, dar sa dai in el dupa ce faceai parte din el – sau ma rog, am inteles ca de fapt era membra a unui alt partid, de generali – dar nu putea candida sub flamura respectiva c anu o mai vota nimeni.

Șoșocisme

Asa ca asta e cruda realitate, doamna Sosoaca nu vrea decat spectacol, iar dupa ce a facut uz de legitimatia de parlamentar ca sa-i intimedeze pe cei de la fortele de ordine, am cam inteles ce hram poarta. Se stie ca avocatii prin formarea lor si aderarea la o breasla care e ahtiata doar de bani, nu mai sunt persoane de incredere. Macar si pentru faptul ca se vand pe bani oricui.Dar asta e o alta discutie, mai mult filozofica si bazata pe experiente personale, nu ceva ce trebuie neaparat luat ca adevar.

In schimb șoșocismele au devenit ceva real, palpabil. Prevad ca termenul va intra in vocabularul curent, depinde cat de mult va fi agreat si promovat de media. Gata, nu mai stiu ce voiam sa scriu, ca a inceput la Pro TV „Romanii au talent” si am abandonat articolul, la revenire mi-am dat seama ca subiectul este lipsit de importanta, ca de fapt a fost o frustrare de moment si ca madam Șoșoacă nu merita atentia mea, cel putin nu in seara asta. Ma gandesc ca o sa scrie altcineva pe tema asta, daca nu azi probabil maine, daca nu va scrie cu atat mai bine, poate gasim totusi si alte subiecte mai importante de discutat si de luat la bani marunti.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *