Dana Budeanu, Damian Draghici si virusii

Dana Budeanu se crede gardianul fericirii sau asa ia zi ea lui Damian Draghici intr-un podcast. Sa ca l-am scos si pe cantaret de pe lista mea de agreati, pentru ca ambii s-au straduit sa ma convinga ca COVID-ul este un fel de gripa, de care nu sufera tiganii [ rromii ]. Damiane, oi fi tu mare cantaret, dar la altele esti praf. As fi vrut sa ascult toata polologhia aia de o ora si ceva, era si muzica buna, dar a trebuit sa dau skip, pentru ca am auzit prea multe aberatii in primele doua minute. Cica a sarit la ta-su sai dea masca jos, ai auzit una mai gogonata ca asta?

Dana Budeanu, Damian Draghici si virusii

Sincer sa fiu nu credeam ca Damian Draghici e un fel de Dana Budeanu cu talet la cantat. Podcastul a ajuns aproape la 200 de mii de vizualizari, au vazut ca au fost si 200 de downvot-uri. Putin pe langa cele 5000 de upvot-uri. Ma bucur ca s-au cunoscut la Bambu [ sper ca am scris bine], era locul ideal unde se pot cunoaste doi oameni de genul asta. Habar nu am ce am vrut sa spun cu fraza asta, asa mi-a iesit. Dana ne spune ca ea nu poate sa cante, dar ce poate sa faca in afara sa spuna aberatii?

Abia astept sa o vad invitata pe madam Steer, ca sa fie lista completa, a sa nu uit – lipseste Șoșoacă din lista.Zic asta pentru ca vad ca a inceput seria asta abia de trei saptamani, doi invitati de marca, Smiley si Dana Budeanu. Eu zic ca e de bine, subiecte de scris pentru bloggeri, de barfit pentru babe si in rest putina muzica. DA, recunosc ca nu ma dau in vand dupa muzica tiganeasca, asa sunt eu mai insensibil, muzica e buna, e autentica si cine o gusta, sa fie sanatos. Bine, vara masca si sa fim siguri ca tiganii nu iau COVID, o zice Dana Budeanu, deci e adevar absolut! Mai, voi va mai faceti bine?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *