Sinziana Sooper – cine este de fapt

Probabil ca ati auzit de Sinziana Sooper, dar va intrebati daca asta este numele ei, evident daca nu sunteti atenti si nu stiti ca cei doi o se citesc u, deci e super. Numele ei real ar fi Sinziana Maria Iacob, pentru cine nu stie engleza – in schimb puteti intra pe contul ei de Instagram, va uitati la poze, ca textele sunt la fel in engleza, probabil ca stie ea de ce [sa fie banii la mijloc? ]. Momentan ne spune cate ceva despre periuta electrica, sa avem si noi dintii albi ca ai ei. Un sfat bun as zice eu, care desi nu am una electrica, ma spal pe dinti dupa fiecare masa si evident dimineata dupa ce fac inviorarea.

Sinziana Sooper – cine este de fapt Sinziana Maria Iacob

Inca nu mi-am dat seama care e lagatura intre Sinziana Sooper, Negru si Iacob. Probabil trebuie sa fie ceva acolo, dar cum eu nu ma prea invart in lumea asta mondena a influencerilor, dar asta este, noroc cu noi ca ne-am apucat sa-i luam la bani marunti. Ma uitam pe FaceBook – nu stiu de ce mereu am fost tentat sa vad ce scrie despre ea pe WikiPedia, ca doar nu ar fi de mirare sa aiba si acolo o pagina, deci revenind la Social Media – are ceva urmaritori si acolo, in curand trece de 14 mii. Bine, eu am mai multi fani la pagina de bancuri, dar nu sunt influencer.

Deja mi-am facut un plan, daca Sinziana Sooper cu ai ei 200 K pe instagram si cateva mii de reactii la o postare e asa de cunoscuta, poate ca eu cu aceiasi cifra pe FaceBook ar trebui sa incep sa ma gandesc la ceva folositor din punct de vedere financiar. Dar mai intai sa stam si sa vedem cati prieteni de-ai ei vor trece pe aici. Ca daca nu vine niciunul in urmatoarele saptamani, e clar ca eu am si mai putine sanse sa devin influencer.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *