Răzvan Pascu, turismul si evenimentele corporate

Cand vine vorba de facut bani repede si multi, zic eu ca exemplul lui Răzvan Pascu poate fi urmat si succesul este ca si garantat. Adica sa te uiti exact acolo unde sunt multi bani – daca e sa ma iau dupa serialul “Miliardar sub acoperire” de la Discovery, asta e reteta ideala de a face rapid bani. Pai nu asta spune Grant Cardone cand cauta sa faca marketing intr-un orasel [ asa e de mic este acest Pueblo din Colorado, ca are peste 100 de mii de locuitori, adica ceva de nivelul unui municipiu resedinta de judet de la noi ]. Cand faci afaceri corporate este evident ca vorbesti de cifre mari, deci castiguri pe masura.

Răzvan Pascu, turismul si evenimentele corporate

Primii bani facuti de Răzvan Pascu au fost din turism si activitati conexe, dar a prins din zbor ideea ca mai bine te ocupi de marketing si PR – pai nu degeaba v-am zis mai devreme de Grant Cardone si planurile sale de a face o afacere de un milion de dolari – acum sincer sa fiu, daca asta inseamna sa vinzi servicii intr-un an de suma asta, mai bine vindeai masini Tesla si cu cateva vanzari faceai suma. Lasand la o parte ce fac americanii si cum isi evalueaza ei afacerile, sa trecem la treburi locale.

Răzvan Pascu a absolvit ASE Bucuresti in anul 2008, adica acum aproape 13 ani – noroc sau ghinion? Are si un master in comunicare, deci sincer sa fiu, era si pacat sa nu o ia pe drumul asta. Eu am avut sa zic asa ghinion, pe vremea mea nu era master, dar nici mari oportunitati nu erau. A, si eu am terminat ASE-ul, doar ca am facut Finante, asigurari, banci si burse de valori [ FABBv ], pentru ca asta ma interesa pentru firma mea de audit contabil. Dar nu despre mine este vorba aici, ci despre Răzvan.

Ca sa nu o lungesc mult, cine vrea sa stie mai multe despre domnul Pascu, o poate face la el pe site. Oricum a facut multe, acum de ce-l mai pisca unii de partea posterioara, habar nu am. As fi scris si eu despre el daca aveam ce, ma refer la piscat, evident. E bine de stiut ca exista, cine stie cand mai avem de scris despre el.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *