
Din ianuarie a inceput sezonul doi din serialul Miliardar sub acoperire, de data asta cu trei protagonisti: Grant Cardone, Monique Idlett-Mosley si Elaine Culotti. Daca ati vazut sezonul unu deja stiti cu ce se mananca emisiunea asta de pe Discovery, care daca ma intrebati pe mine, e un pic gogonata. Eu am vazut deja primele trei episoade online, unele erau cu subtitrare in romana, altele fara. Nu am probleme, stiu engleza destul de bine ca sa inteleg despre ce e vorba, asa ca am sa va zic si voua in cateva cuvinte. Dar mai intai sa facem cunostinta cu protagonstii, miliardari dispusi sa-si incerce norocul cu 100 de dolari in buzunar intr-un oras necunoscut.
Miliardar sub acoperire sezonul doi
Ce sa zic despre sezonul doi din „Miliardar sub acoperire ” daca numai au inceput si deja ceva se schimba. Grant Cardone isi vinde masina pentru ca se plimba cu cea a celui pe care-l ajuta, ii mai ia si 10.000 de dolari in avans pentru ca o sa-i faca publicitate de genul „old school”. Interesant este ca si el si restul concurentilor au acelasi mod de a face afaceri: pe seama altora. O sa ii faca aluia cu saltele o oferta de nerefuzat. Monique Idlett-Mosley este si mai tare, este deja prietena cu primarul, care ii face rost de 12 investitori sa produca suc de ghimbir. Cand ma gandesc ca si eu voiam sa vand adjica in Romania si nu m-am tinut de treaba! Avantajul era ca se poate vinde in cantitati mici la pret mare.
Elaine Culotti este singura care chiar munceste sa faca rost de bani, dar si ea se bazeaza de fapt pe afacera celui cu hanul unde locuieste. Daca e sa fim corecti, Glenn Stearns a luat-o de la zero, doar ca s-a bazat pe munca neremunerata a catorva oameni. Asta sa fie secretul succesului? Eu nu gasesc persoane dispuse sa munceasca pe bani si astia au gasit voluntari capabili? Mai am o nedumerire, cum evalueaza ei o afacere de un milion de dolari? La vanzarile dintr-un a sau cum?