Cati bani face un YouTuber in Romania

Mirajul banilor usor facuti a cuprins Romania, mii de tineri dar nu numai incearca sa faca bani pe YouTube, ceea ce nu este rau. Ideea este ca nu toti reusesc sa treaca macar de primul pas, monetizarea canalului sau. Daca ai reusit asta: adica ai peste 1000 de abonati si peste 4000 de ore de vizionare, atunci sansele sa faci ceva bani cresc considerabil. Cat de multi? Ei, aici depinde de multi factori, de la tara de unde iti vin vizualizarile si pana la numarul de vizualizari. Asa ca hai sa vedem cati bani poti face daca ai sansa sa ai un canal cat de cat popular.

Cati bani face un YouTuber in Romania

Sa stiti ca desi exista doua variante despre castigurile pe YouTube, ambele sunt in acelasi timp adevarate si false. Adica este evident ca nu toata lumea castiga multi bani din Social Media, bazat pe content. Pe de alta parte nu e chiar imposibil, ca sa nu zic greu sa faci bani pe YouTube daca ai ceva noroc, muncesti suficient de mult si ai o idee buna. Pentru ca DA – ideea este primordiala si evident de aici ajungi la publicul tinta. Care trebuie sa fie in general copii, daca nu cumva ai alt target. Stiti voi la ce ma refer, ce se cauta cel mai mult pe net. Fetite dulci.

Maturii se aboneaza mai greu, sunt rareori constanti in alegere, dar copii daca ceva le-a atras atentia, stau cu ochii pe tine chiar si daca postezi de doua ori pe zi. Se aboneaza tocmai ca s a piarda un clip nou. Vor sa fie primii care-l vad si comenteaza. Daca nu ai cunostinte d eeditare sau nu te ajuta cineva care se pricepe gratis, este greu. Pentru ca hai sa fim seriosi, cine vrea sa te vada cum dai din gura 30 de minute? Ca sa va faceti o idee, in Romania poti castiga incepand de la 1 dolar pe 1000 de vizualizari, dar daca publicul vostru este din alta tara, sumele pot urca si la 4 sau 5 dolari. Faceti singuri calculul si vedeti daca renteaza.

In schimb daca aveti un canal cu peste 100.000 de urmaritori puteti genera profit din alte surse. Despre asta o sa discutam insa in alt articol. Bafta si succes noilor youtuberi!

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *