Răzvan Bălănescu și-a luat mașină în leasing

Răzvan Bălănescu și-a luat mașină în leasing, o stire aflata evident de pe canalul sau de YouTube, unde el ne spune zilnic ce face. Va ziceam acum ceva timp ca o ia la vale, clipul sau din 8 mai [ adica azi ] are sub 1000 de vizualizari, ce-i drept e abia ora 12. A dat pe masina 33.800 de euro, o afacere daca te gandesti ca acum o poti lua daca mai adaugi minim 5.000 de euro. Legat ce clip, estimez ca va ajunge undeva la 5.000 de vizualizari. Nimic interesant la el, masina in leasing, luata cu programul rabla, avantaj client, etc. Stau si ma intreb, cum de e posibil sa intereseze pe cineva ce masini isi ia cineva? Mi-am luat si eu un Ford Kuga, o fi de bine?

Răzvan Bălănescu și-a luat mașină în leasing

O rata de 580 de euro pe luna pentru o masina mi se pare mult, mai ales pentru un om obisnuit, care ia de fapt banii astia lunar ca salariu, iar Toyota nu mi se pare o investitie buna. Dar na, omul a si zis ca nu o sa o tina 5 ani, cat are de plata la leasing. Adica o vinde, ma intreb de ce a luat-o, ca abia isi luase una mai nu stiu cand, de curand. El te invata sa nu dai banii pe masini scumpe, el le ia si apoi le vinde. Asta sa fie afacerea? Si eu ma gandesc sa vand Fordul din 2018, pentru ca l-am primit drept despagubire, pentru cam 13.000 de euro.

Planul lui Răzvan Bălănescu cu masina in leasing: o tine maxim doi ani, o plateste anticipat si daca se imbogateste din crypto, sau din alte venituri pasive, o vinde. Urmeaza in clip o lauda: pot sa platesc cash 3 masini, nu una. Ca sa vezi, omul are si se lauda. Ne mai si zice, ca acum trei ani avea alte ganduri, acum a evoluat, alta gandire, alte sfaturi. Dar cand sa-l crezi, sa iei de buna ce zice?

Sfat: ia ce vrei tu cu 50% din venitul pasiv. Pai eu venit pasiv nu prea am, era sa o fac anul asta, dar s-a amanat. Un apartament in chirie voiam sa dau, a cazut afacerea ce aducea cei 30.000 de euro, a cazut si planul. Mai am maxim 8 ani sa ma joc de-a investitorul. Lucrez si eu, lucreaza si Razvan. Care pe care?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *