Loghin Loren – cine este si ce vrea el?

Loghin Loren este al tip de pe YouTube care vide cursuri, pe diverse teme, de la cele mai banale si pana la cursuri serioase, despre cum sa faci bani [ online!? ].  Cel mai haios curs mi s-a parut cel in care vei invata cum sa cuceresti tipele care-ti plac. Pe bune? Si pentru asta trebuie sa dai 400 de lei? Ca sa te invete el cliseele cu care orice tipa o sa-ti cada in plasa cat ai zice „loren„? Omul nostru are un canal de YouTube la acre nu se vad abonatii, dar ale carui postari atrag putin peste o mie de vizualizari. Multe cred eu din curiozitate.

Loghin Loren – cine este si ce vrea el?

Loghin Loren este tanar, sarmant si carismatic, cu mult tupeu. Evident ca scriem depsre el din aceleasi motive pentru care am scris si despre Cristian Chifoi, adica pentru a vedea cata lume cauta informatii despre el [ ei ]. Omul nostru are si cont de Instagram, unde deja il urmaresc peste 250 de persoane. Imens as zice eu, la ce cursuri vinde omul nostru. Esti unul care i-a dat bani? Spune-ne si noua ce ai invatat si daca a meritat banii. A, legat de canalul sau de insta, nu are nicio postare, e asa facut ca sa fie. Si nu e!

Daca-l cauti pe net pe Loghin Loren o sa vezi cam 35.000 de afisari, adica fix zero la o adica. Am inteles ca nu mai face content, am uitat sa ma uit cand a postat pe YouTube ultima data. Da, a fost acum o zi, deci cine zice ca Loren nu mai face content, nu se uita unde trebuie. Cateva titluri de geniu? „Cum sa fii zeu pe instagram”, te invata cel cu zero postari, 255 de urmaritori. N-am cautat eu unde trebuie, sau cum?

Nu stiu cati ani are acum Loghin Loren, dar in 2013 cand s-a apucat de vlogging, arata cam asa [ vezi poza de mai jos, acum arata ca in cea de mai sus]. Unde s-a nascut, e insurat sau are copii? O sa ma interesez si va anunt si pe voi.

Loghin Loren
Loghin Loren – cine este si ce vrea el?
News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *