Cristian Chifoi face bani in somn?

Cand nu am ce scrie despre investitii ma uit la ce spune Cristian Chifoi, adica el spune ca face bani in somn. Asta dupa ce a investit in crypto peste 10.000 de dolari. In ce investeste el acum? In eGold, care zice el ca va creste. Zice el ca ar fi ok sa investesti 100 de dolari pe zi, sincer daca ai venitul asta eu zic sa-ti deschizi o afacere, far asa mai astepti sa creasca monedele astea virtuale. Am facut sie eu o investitie de 100 de dolari in Ethereum (ETH), am acum ceva mai putin in dolari, dar mai mult cantitativ. Daca o creste, am scos si eu de cateva ori mai mult, daca nu, am facut exact nimic.

Cristian Chifoi face bani in somn?

Daca alegi sa investesti in eGold si platforma maiar, poate faci si tu bani cand dormi, desi eu vad ca ma scol dimineata si cam tot acolo sunt, pentru ca poate nu fac farming, mai mult, nu am nici portofel digital, totul pentru ca mi-am pierdut apetitul pentru tranzactionare in crypto. Evident Notorius nu doarme, el sta zilnic si face clipuri pe YouTube, ca de acolo faci bani adevarati, nu virtuali.

Imi place de Cristian Chifoi, chiar daca nu face bani in somn, ci pe platformele de socializare, mai exact YouTube. Ca il urmareste lumea si pe Instagram, pare mai mult o ciudatenie, decat un lucru interesant. Are peste 80 de mii de urmaritori, ca sa vada ce? Cum citeaza el din Warren Buffet: “Fă bani în timp ce dormi”. Adica sa ai venmituri pasive, visul oricarui om. Bravo domnule Chifoi, aka Notorius. Eu zic ca faci treaba buna, daca nu pentru cei ce te vizioneaza, pentru tine macar.

Oricum e bine ca lumea e invatata sa faca bani, pana la urma inveti cum sa-i faci, daca incepi chiar si cu investitii in monede virtuale. A, ar fi mai ok sa investesti bani reali, in afaceri dn lumea reala, asa cum ne arata la Imperiul Leilor. Despre emisinea de la Pro TV o sa discutam in curand, promitem.

Revenind la Cristian Chifoi si Instagram: cateva mii de aprecieri la fiecare postare? Intre maxim 3 mii si sub o mie de cele mai multe ori! Asta inseamna ca astia sunt fanii sai reali, cei care dau o inimioara chiar daca nu e nimic interesant in postarea respectiva.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *