Cristian Chifoi face 100 $ pe zi pe Instagram?

Cristian Chifoi se lauda ca face 100 $ pe zi pe Instagram, eu zic ca nu e chiar asa, deci sa vedem ce zice el inclipul sau care a strans 15K vizualizari. Stim deja ca reteaua cu mult epoze si live-uri nu plateste pe nimeni, asa ca maestrul ne sfatuieste sa strangem ceva urmaritori si apoi sa promovam produse. Le vindem direct sau si mai interesant, ne plateste cineva sa le promovam. Ca sa vezi, ce sfat util ne da Cristian Chifoi noua. Ca e de ajuns sa ai 50.000 de urmaritori pe Instagram si ai facut o gramada de dolari zilnic!

Cristian Chifoi face 100 $ pe zi pe Instagram?

Sfatul lui Cristian Chifoi pentru a face 100 $ pe zi pe Instagram este sa-ti faci cont pe TikTok. Am inteles pe deplin, ca sa am succes in vanzari de masini trebuie sa imi iau ochelari de soare. Cum? Pai fara ei vara nu poti conduce bine, iti intra soarele in ochi. Ordinea e clara pentru a deveni influencer: cont pe TikTok, apoi pe instagram si la final pe YouTube. Gata banii sunt pe drum catre tine. Iar ca sa-ti mearga bine, vinde eBook-uri, ca asta te va scoate din foame.

Alt sfat venit de la Cristian Chifoi: nu te gandi la bani! Asta daca faci educatie financiara, nu te gandesti la bani, doar vorbesti despre ei. Iar pentru cine nu stie Cristian a terminat doua facultati: IPG la Ploiesti si una in Constanta. El zice ca nu i-a folosit la nimic, acum ca e youtuber. Ce sa zic? Mie mi-au folosit, colegilor mei le-a folosit, asadar fie ca faci sau nu faci facultate, depinde ce vrei de la viata.

Daca iti place domeniul asta al investitiilor, te sfatuiesc sa-l asculti si pe Răzvan Bălănescu, nu ca as fi eu mare fan al sau, dar am mai scris despre el aici. DA si el o multime de sfaturi financiare, bazare in mare alor majoritate pe ceea ce face el si ii merge [ bine ]. Ce sa zic eu la final? Nu am incredere in YouTuberi, faptul ca lor le merge nu inseamna din punctul meu de vedere decat ca e o nisa pe car edaca ai talent o poti incerca. Sau incearca si mergi la noroc, si asta conteaza in afaceri.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *