Cine sunt vedetele momentului

O sa va vina sau nu sa credeti, dar in acest moment lumea vrea sa stie cat mai multe despre Cristian Chifoi si Bogdan Teches dar si despre alte vedete ale momentului. Noi am scris despre amandoi, lumea a comentat si probabil ca anul acesta le vom face o vizita virtuala pe canalele lor de YouTube sa vedem cum se mai przinta. Faptul ca lumea nu se limiteaza la a urmari ce zic ei si cauta informatii despre ei ne bucura, inseamna ca nu toti stau cu gura cascata si vor sa stie mai multe despre influencerii momentului.

Cine sunt vedetele momentului

Cel mai cautat este fara indoiala Bogdan Teches, care desi nu a ajuns inca la 500.000 de abonati, strange peste 100.000 de viziualizari la fiecare postare – sau aproape fiecare. deci e inca pe val. Nu zic ca are acum un continut mai bun ca in trecut, e cam tota acelasi gen de caterinca, deci publicul tina a ramas si el acelasi, copii. La polul opus este Cristian Chifoi, baiatul antreprenor care ne invata in ce sa ne investim banii. Nu o sa ma credeti dare are deja pe twitter peste 22 de mii de urmaritiori, mai putin decat pe YouTibe unde deja sunt peste o suta de mii. Totusi nici aici nu ajunge decat pe la cateva zeci de mii de viziualizari, asta poate pentru ca ne explica prea des cum a castigat sau pierdut 200.000 de euro!

Ma gandesc acum pe care dintre cei doi influenceri sa-l urmaresc – asta daca as avea timpul necesar, evident. Paranteza gramaticala [ dintre, din si intre, cum le folosim corect? Pai pentru din si dintre este clar, punem din cand avem o comparatie la singular: din parlament si dintre cand comparam cu ceva la plural, adica dintre parlamentari. ] Lasand gramatica la o parte si revenind la vedetele momentului nu pot sa spun decat atat: ma bucur ca exista, ca pot scrie despre ele si lumea citeste.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *