Top 10 youtuberi din Romania

Majoritatea lumii crede ca Selly este cel mai mare youtuber din Romania, iar ei nu sunt departe de adevar, asta daca te gandesti ca are peste 3 milioane de abonati. Dar daca iti zic ca nu intra in TOP 10 ce ai sa zici? Pai mai bine iti spun cum arata primele 10 locuri, mai departe tragi singur concluzia. Pe primul loc se afla Be Inspired cu peste 8 milioane de abonati, doar ca el face continut in limba engleza, asa ca nu stiu daca e ok sa-l mentionam aici. Nici locul doi nu mi se pare relevant, fiind vorba de Cat Music, evindente sunt cauzele acestei decizii.

Top 10 youtuberi din Romania

Asadar desi sunt doua canale de YouTube ale unor romani, primele doua locuri nu le-as lua in calcul, dar locul trei cu peste cinci milioane de urmaritori pare un exemplu bun. Este vorba de Bogdan’s Show, canalul unui copil de la noi din tara, dar care si el face continut tot in engleza. Da, nu prea are accent tipic de vorbitor in engleza, dar conteaza? Urmeaza locul patru, aici iar e vorba de profesionisti, TraLaLa fiind clar ceva facut de oricine vrei tu, dar nu de amatori.

Urmeaza RotonMusicTV, alt canal de muzica si care iarasi nu prea ne intereseaza, asa ajungem la alt copilas, Anabella Show. Canalul ei se apropie de 5 milioane de abonati. Dar la fel ca cel a lui Bogdan, pare realizat de aceiasi echipa si e tot in engleza. Asta daca crezi ca 90% din continut fiind cu exclamatii e in engleza. Apoi alt canal mare este cel a lui IULITMx, dar aici chiar nu stiu daca e ceva de zis, sunt jocuri pentru copii de fapt.

Tot copii gasim si pe canalul Cantece Gradinita .ro, iar lista contiunua cu tot felul de canale, insa niciunul mai pe limba romaneasca. Ba sunt show-uri gen iUmor, etc. Prin urmare la peste un milion de abonati e greu sa ajungi, sa luam exemplul canalului Izabeloi, cu 2,78 milioane de abonati. Vi se pare amuzant? Dar despre Andrei Terbea ce ziceti? Dar de Bianca Adam ce se poate zice? O sa discutam despre ea intr-un articol nou, cat de curand [ azi? ].

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *