Chifoi a aflat cine controlează banii

Bai, am obosit sa ascult ineptiile spuse de Cristian Chifoi, fara sa reactionez. Cum poate el sa atraga inca vizionari nu stiu, la peste 180.000 de fani inca reuseste sa adune 10% din ei sa-i vada palavrageala. Dupa ce ne-a invatat sa cumparam crypto, a asta e viitorul, apoi sa luam poze pe Google Maps, adica teren in metaverse, ceea ce ma pune pa ganduri: omul stie ce face sau doar spune ce face el? Ma uit la el si nu cred: zice in prima propozitie: vine cutare, apoi in a doua corecteaza, daca nu cumva e invers. Pai asta stim si noi, ori alba, ori neagra, ori sta pe loc. Tu asta predai la cursurile tale?

Chifoi a aflat cine controlează banii

Omul are ne promitea ca daca ne jucam o sa devenim bogati, asta pana o sa se gaseasa cineva sa-i zica lui Cristian Chifoi sa se opreasca. DA, ai inteles bine, de la anul o sa ne jucam ca sa castigam bani, nu mai mergem la munca. Nu stiu de unde a luat el ca sunt trei miliarde de gameri, probabil ca e vorba de aia care fac asta pe telefonul mobil. Si mama se joaca WOW, un joc cu cuvinte. A ajuns la nivelul 6.000!

Bai nu stii ca pe Romania, Cristian Chifoi a fost primul la nu stiu ce joc? Da, cica era obsedat, ceea ce nu s-a schimbat vad eu nici azi. Mai Chifoi, eu zic sa-ti revii, nu de alta, dar incepi sa atragi atentia. Cine-i da bani omului asta? Parintii zic unii, ca sincer sa fu nu-l vad facandu-i el, dupa ce zice pe canalele sale de pe Social Media. crede cineva ca in afara de copii mai crede cineva povestile alea? BA DA, mai sunt si majori, a nu de alta suntem atatia analfabeti funtionali in Romania.

Urmeaza un articol cu aberatii spuse de alt mare YouTuber: Razvan Balanescu & CO, cea mai mare este legata de cash back, uite el are nu stiu ce card si a economisit sute de dolari. A, nu zice pe ce a dat banii ca sa ia el inapoi suma de are zice. Faceti singuri socoteala cu un procent de 1% sau maxim 5%! Unde ajungi? Ai banii astia?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *