Razvan Balanescu si investitiile

Ma uit de ceva vreme cum isi face contentul Razvan Balanescu, titluri care mai de care mai socante, cel mai vizionat fiind cel legat de scandalul Buhnici. Evident ca daca ai 76,8 K abonati, ar trebui sa ai macar 50% viziualizari, doar ca e za vezi, deja a ajuns la 6 -7 K vizionari. Asta inseamna 10% dintre cei abonati mai sunt atrasi de titlurile astea clickbait. Auzi titlu de vlog: cum te imbogatesti in bear market? Pai simplu, speculezi si cu asta basta, vorba lui nea Jiji. Cica ai nevoie de trei lucruri: pe prima pozitie se afla mindset-ul, adica sa stii ceea e faci si sa ai optica unui invingator. Vechea teorie ca te apuci sa investesti intre crize, cumperii cand sade si vinzi cand creste.

Razvan Balanescu si investitiile

Prima idee ca e ok sa cumperi cand preturile cad la o categorie de bunuri e veche de cand lumea: cumpara iefitin si vinde sump. In mare parte merge, depinde cat de repede vrei sa scoti profitul. Teoretic daca nu te arunci pe bitcoin, inflatia te ajuta sa vinzi orice isi poate pastra valoarea in timp in castig. Mai e ceva de luat in calcul: indicele de consum! A, si ce capital ai la dispozitie, din ce bani traiesti zi de zi. Exemplu: am luat prima mea asa in 1992 cu cateva mii de dolari, nu mai stiu cat, undeva pana in 8000.  Azi face undeva la 40.000 EURO minim la prima strigare. Adica de cinci ori mai mult. Daca insa calculez asa: ce faceam acum 30 de ani cu 8 mii de dolari? Luam un apartament cu 2 camere in orasul X. Dar azi cu 40.000 ce fac? Iau un apartament slabut in aelasi oras X. Am castigat oare ceva?

Razvan Balanescu vine cu partea a doua: sa investesti continuu, ca si cum omul are mereu o suma de investit. Sfatul lui? In crypto. Pe bune? Nu mai bine joi la Loto?

Parerea mea: fa-ti o afacere, fii consevent si o sa iesi la liman. Uite eu as vrea sa investesc in fotovoltaice,dar stii ce? Nu sunt onvins ca pana la urmatoarea generatie de invertoare reusesc sa fac pe banii mei, fara ajutor de la stat o instalatie de 7 kW, deci strang banii de una de minim 3,5 kW, asta e.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *