BCR renunta la George Buhnici

BCR rupe contractul cu George Buhnici, asa cum ziceam aici in articolul despre Faiar Silviu, gura bate stiti voi ce, iar daca nu esti atent cum te preziniti zi de zi, scapi cate una mai boroboata, platesti [ sau ma rog, ramai fara contract ]. Vestea a venit intr-o reactie pe internet: L-am anunţat pe George că vom încheia parteneriatul cu el. Adica uite ca nu ramane nimic chiar asa la voia sortii, nu se lua Zoso de Buhnici chiar fara sa stie ce face, nu-i asa? Si nu e singurul are a facut asta, sta lumea pe vedete cu ochii ca pe butelie [ stai sa vezi la iarna um o fi! ].

BCR renunta la George Buhnici

De ce BCR renunta la George Buhnici si la contractele cu el? Simplu, pentru a l-a luat gura pe dinainte, a vorbit gura fara el si alte expresii care zic acelasi lucru: Georgica, fii mai atent la e zici si faci, ca o cam sfeclesti. Oare va fi singurul sponsor care face asta sau vor urma si altii? A pierdut baiatul cu telefoane mult, o sa-i mai trimita cineva ceva pentru review? De unde s-a pornit tot tavalugul asta?

Într-un interviu pentru „XNS”, emisiune difuzată de Antena 1, George Buhnici a făcut declaraţii halucinante de la festivalul Neversea.

Stii cum se zice, tara arde si baba se piaptana, am asa e si situatoia asta cu George al nostru, mare chestie ca a zis si altii la randul lor l-au contrazis. Maine apare alta stire, George Buhnici gaseste alti sponsori, pe alti bani si urmaritorii sai o sa fie acolo, sa-l ajute sa faca bani in continuare. Asa e la noi, azi lumea striga si maine uita. Mai tineti minte cazul Colo? Unde e el acum? Pai pe internet, face content a si inainte. Asadar la ce bun sa te aprinzi asa repede de la niste vorbe?

Mai mult decât atât, jurnalistul a continuat să uimească publicul, afirmând că “şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o …. “

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *