METODE prin care generezi venit pasiv

Ca sa scriu acest articol despre venituri pasive am urmarit cam 800 de clipuri pe YouTube pe tema asta, am ajuns la o singura concluzie: toti spun aceleasi lucruri, sa-ti faci un canal pe Social Media, ai nu stiu cati urmaritori si uite cum pica banii din cer. Asta seamana cu goana dupa aur, cand plecau cu miile in cautarea metalului pretios si castigau doar cativa. Ideea e ok, talent si noroc sa ai. A doua idee zic toti ca ar fi sa faci afiliere sau drop shipping, adica un magazin online sau ma rog o varianta de a vinde marfa fara a o avea. Ii ai nevoie de audienta nisata, sau ma rog, incerci sa vinzi de toate, ca poate se prinde ceva la cei care te urmaresc.

METODE prin care generezi venit pasiv

Venitul pasiv este visul oricui, mai exact sa faci bani fara sa faci nimic [ a se citi mare lucru! ], sau faci o investitie initiala si astepti sa curga banii. Chiar ieri am vazut o fetita de 17 ani care vindea cursuri pe YouTube, te invata ea cum sa faci bani cu un cont de Instagram, etc. Deci asta e metoda numarul trei, daca ai ceva tupeu si carisma plus tupeu, e o metoda super de buna de facut bani. Tu trebuie sa ai incredere in tine, sa nu te dai batut si poate o sa iti mearga.

O alta metoda de a face venit ar fi sa minezi cryptomonede, mai ales daca ai o sursa de curent gratis – aici se merge de la lucru la serviciu si pana la panouri solare. Mai ramane sa iti zica cineva sa pui nuci sau ciresi, eu am smochine, le dau doar putina apa din fantana, asta e tot. Sa astept sa traiesc din venituri pasive? Unul despre are am mai scris aici este Loren Loghin, el te invata sa faci bani in mod pasiv, ca el asa a facut si uite ce bogat a ajuns. Cea mai tare afacere este sa faci eBook-uri, carti digitale pe acre le vinzi pe Amazon. Precis la asta se pricep ei mai multi, ma si mir ca nu au rasarit scriitorii ca ciuperile la noi.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *