5 aplicatii de facut bani cu telefonul mobil

Ma uitam azi pe un site de stiri si imi apre o reclama cu aplicatia Premise, care promite sa-ti dea bani daca faci cateva task-uri simple zilnic, in functie de locul unde te afli. Primul pas a fost sa citesc recenziile lasate de cei care au folosit deja aplicatia, apoi sa o instalez si sa vad daca este ceva adevarat in ceea ce se spune. Toata lumea este de acord ca aplicatia este ok, iar daca tu crezi ca o suma lunara de 50 de euro e ok pentru bugetul tau, atunci iti recomand sa o instalezi pe telefonul tau mobil. Platile se fac prin PayPal, deci este super ok – sa nu uitam ca la retragere mai dai niste comisioane, asa e azi – nu mai e nimic gratis!

5 aplicatii de facut bani cu telefonul mobil

Am zis de aplicatia Premise, este super ok si ai de completat chestionare, de facut poze si cateodata ti se da sa explorezi o anumita zona. Eu zic ca este ok daca esti un tip care merge destul de des prin oras, asta pentru ca sarcinile primite sunt contra timp – ai sansa sa le salvezi si sa le faci cand ai timp, dar nu ai o luna la dispozitie sa finalizezi sarcina respectiva Lasam aplicatia asta si trecem la urmatoarele patru: Current Rewards App, Sweatcoin , Honeygain si Attapoll.

O sa incep cu aplicatia care mi se pare cea mai buna, Current Rewards App – asculti pur si simplu muzica si faci bani. Daca stai zilnic cu un telefon mobil langa tine si nu te deranjeaza muzica, faci ceva bani cu aplicatia asta. Nu cred ca o sa faci mai mlult de 50 de dolari pe luna cu ea, poate nici atat, dar nici nu faci nimic altceva decat sa asculti muzica [ iti place sau nu, o asculti ]. Eu recomand sa o instalati, nu se stie de unde vine un ban exact cand ai nevoie de el. O chestie faina, primesti bani si daca recomanzi aplicatia prietenilor, mai pica si de acolo ceva.

A doua aplicatie de facut bani cu telefonul mobil pe care o recomand este Sweatcoin, pentru ca de fapt nu faci nimic deosebit, doar mergi cu telefonul in buzunar si faci bani. Sa fim seriosi, cine iti da atatia bani gratis? Uite ca s-a gasit cineva, dar daca vrei mai multi bani poti urmari reclamele lor, mai recomandati aplicatia si altora si uite asa faceti mai multi euroi pe luna.

Despre ultimile doua nu va zi mare lucru, Honeygain este o apicatie care te plateste in functie de traficul tau de internet, adica DA, nu faci nimic deosebit, doar a ei strang date legate de ceea ce faci tu toata ziua pe net. Iar pentru asta iti dau si ceva bani. NU multi, dar sa fim seriosi, at ai vrea sa fii platit fara sa faci nimic? Attapoll este lasata la final pentru ca este o chestie deja cunoscuta: faci sonadaje online si primesti bani.

News Reporter

1 thought on “5 aplicatii de facut bani cu telefonul mobil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *